Home Lifestyle Film OMG: Dylan Sprouse speelt mee in de nieuwe ‘After’-film

OMG: Dylan Sprouse speelt mee in de nieuwe ‘After’-film

Dat wordt heet! 🔥

© Aviron pictures / Getty

We waren sowieso al een grote fan van de film ‘After’, die eerder dit jaar in de cinemazalen verscheen, maar nu we weten dat Dylan Sprouse zich bij de cast van de tweede film voegt, zijn we pas echt helemaal verkocht. Dat belooft!

Gisteren werd aangekondigd dat de acteur mee zal spelen in de film ‘After We Collided‘, het vervolg van de film ‘After’. Hij zal de rol van Trevor op zich nemen, een collega van Tessa en een van Hardins (vele) rivalen.

‘Hey iedereen. Ik ben heel opgewonden, want ik zal Trevor spelen in “After We Collided”. Ik kan niet wachten om hem voor jou tot leven te brengen en ik ben heel benieuwd naar wat jullie van mijn rol zullen vinden’, liet Dylan in een officiële aankondiging weten op de Instagrampagina van de film.

Hotlanta

Hoewel de releasedatum van de film nog niet bekend is, gaf Dylan op Twitter al een klein detail over het filmschema vrij. ‘Ik ga binnenkort in Hotlanta filmen en kan niet wachten om jullie op de hoogte te houden’, schreef hij op zijn account.

Anna Todd, de schrijfster van de ‘After’-boeken, kondigde in mei op haar Instagrampagina aan dat de eerste film een vervolg zou krijgen. ‘After We Collided’ is het tweede boek in de vierdelige erotische boekenserie. Anna kondigde bovendien aan dat ze het script van de film voor haar rekening nam.

Voltage Pictures, de producent van de film, maakte eerder al bekend dat hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin weer zullen schitteren als Tessa Young en Hardin Scott. Spannend!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.