Home Lifestyle Film BEVESTIGD: de hyperpopulaire film ‘After’ krijgt een vervolg

BEVESTIGD: de hyperpopulaire film ‘After’ krijgt een vervolg

Ook het tweede boek uit de vierdelige 'After'-serie krijgt een verfilming.

Wie de afgelopen maand, net zoals wij, naar de cinema afzakte om de sexy film ‘After’ te gaan bekijken, is ongetwijfeld laaiend enthousiast over een foto die zojuist op Instagram verscheen…

Anna Todd, de schrijfster van de ‘After’-boeken, kondigt namelijk op haar eigen Instagrampagina aan dat de eerste film een vervolg zal krijgen. ‘After We Collided’ is het tweede boek in de vierdelige boekenserie en zal, aan de voorpagina van het script te zien, een gelijknamige verfilming krijgen. Anna kondigt daarenboven aan dat ze voor deze film zelf die het script voor haar rekening nam.

Hoofdrollen bevestigd

Voltage Pictures, de producent van de film maakte al bekend dat hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin weer zullen schitteren als Tessa Young en Hardin Scott.

Voor dat de film bij ons op 17 april in de zalen verscheen, werd er al maandenlang uitgekeken naar ‘de jongere versie van “50 Shades of Grey”‘. En hij stelde niet teleur. Als de tweede film net zo goed wordt als de vorige, hopen we nu al vurig dat boek drie en vier ook ooit op het grote doek zullen verschijnen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.