Home Lifestyle Film ZIEN: de bijzonder sexy trailer van ‘After’ met Josephine Langford

ZIEN: de bijzonder sexy trailer van ‘After’ met Josephine Langford

Josephine is het zusje van '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford.

Na zijn trailer te zien, konden we ‘After’ onmogelijk niet op onze must see-lijst laten schitteren. Liefde, passie, jaloezie, lust… Laat die popcorn maar komen!

Josephine Langford speelt de vrouwelijke hoofdrol in ‘After’ en gaat daarbij pikante scènes niet uit de weg. Doet die achternaam een belletje rinkelen? Dat is perfect mogelijk. Josephine is namelijk het één jaar jongere zusje van ’13 Reasons Why’-hoofdrolspeelster Katherine Langford. Heb je na het lezen van het verhaal nog een extra reden nodig om te kijken? De blote bast én knappe snoet van de mannelijke hoofdrolspeler zijn ongetwijfeld nog een extra reden om ‘After’ binnenkort te gaan bekijken.

Wie een héél erg goed geheugen heeft, herkent acteur Hero Fiennes-Tiffin misschien nog wel van zijn rol in ‘Harry Potter en de Halfbloed Prins’. Daarin vertolkte de ondertussen 21-jarige knapperd tien jaar geleden de elfjarige Marten Vilijn.

Het verhaal

‘After’ vertelt het verhaal van de tumultueuze en passionele relatie tussen de achttienjarige Tessa Young (Josephine Langford), een modelstudente, en Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin), een sexy bad boy. Scott is een ongeleid projectiel, met duistere gedachten, die Tessa constant uitdaagt en wegduwt. Tessa wordt hopeloos verliefd. De passie blijkt, tegen alle verwachtingen in, wederzijds. Leugens, jaloezie, lust… is hun relatie een destructieve affaire of leidt hun pad toch naar ware liefde?

‘After’ verschijnt in april bij ons in de zalen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.