Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Aviron pictures / Getty

OMG: Dylan Sprouse speelt mee in de nieuwe ‘After’-film

Jolien Meremans

We waren sowieso al een grote fan van de film ‘After’, die eerder dit jaar in de cinemazalen verscheen, maar nu we weten dat Dylan Sprouse zich bij de cast van de tweede film voegt, zijn we pas echt helemaal verkocht. Dat belooft!


Gisteren werd aangekondigd dat de acteur mee zal spelen in de film ‘After We Collided‘, het vervolg van de film ‘After’. Hij zal de rol van Trevor op zich nemen, een collega van Tessa en een van Hardins (vele) rivalen.

‘Hey iedereen. Ik ben heel opgewonden, want ik zal Trevor spelen in “After We Collided”. Ik kan niet wachten om hem voor jou tot leven te brengen en ik ben heel benieuwd naar wat jullie van mijn rol zullen vinden’, liet Dylan in een officiële aankondiging weten op de Instagrampagina van de film.

Hotlanta


Hoewel de releasedatum van de film nog niet bekend is, gaf Dylan op Twitter al een klein detail over het filmschema vrij. ‘Ik ga binnenkort in Hotlanta filmen en kan niet wachten om jullie op de hoogte te houden’, schreef hij op zijn account.

Anna Todd, de schrijfster van de ‘After’-boeken, kondigde in mei op haar Instagrampagina aan dat de eerste film een vervolg zou krijgen. ‘After We Collided’ is het tweede boek in de vierdelige erotische boekenserie. Anna kondigde bovendien aan dat ze het script van de film voor haar rekening nam.

Voltage Pictures, de producent van de film, maakte eerder al bekend dat hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin weer zullen schitteren als Tessa Young en Hardin Scott. Spannend!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '