Home Lifestyle Film OH MY: we krijgen een eerste sexy teaser te zien van ‘After...

OH MY: we krijgen een eerste sexy teaser te zien van ‘After We Collided’

De film is het vervolg op de hyperpopulaire blockbuster 'After'.

after we collided
© photo news

Een van de heetste films van 2019? Ongetwijfeld ‘After’! We waren dan ook ontzettend blij toen bekend werd gemaakt dat er met ‘After We Collided’ een vervolg komt op deze blockbuster. Een eerste teaser doet nu de ronde op sociale media, en al onze stoute verwachtingen worden ingelost.

Zoals heel wat blockbusters is ook After gebaseerd op een populair boek. Anna Todd is de schrijfster en de verfilming van haar werk trok afgelopen lente heel wat bezoekers naar de bioscoop, jong én oud. ‘After’ is het eerste boek in een vierdelige boekenserie, dus het was dan ook te verwachten dat er een vervolg zou komen op dit succes. Anna kondigde dat goede nieuws vorig jaar zelf aan op haar Instagrampagina. De tweede film zal net zoals het boek ‘After We Collided’ heten.

Een harde keuze…

Het is nog geen jaar geleden dat de eerste film in de bioscoop speelde, en toch kunnen we ons al opmaken voor het tweede deel! Voltage Pictures gaf namelijk onlangs een eerste teaser vrij! Het filmpje duurt slechts tien seconden, maar het lost al onze stoute verwachtingen in! We zien hoofdrolspelers Josephine Langford (Tessa) en Hero Fiennes-Tiffin (Hardin) op bed liggen, en het gaat er opnieuw enorm sexy aan toe. Tessa stelt Hardin voor een harde keuze…

De teaser werd al meer dan een miljoen keer bekeken. We zijn duidelijk niet de enigen die uitkijken naar het vervolg! Wie de eerste film nog niet zag (misschien een ideetje voor op valentijn morgen?), het verhaal gaat over een braaf meisje Tessa die haar mooi uitgestippelde toekomst in duigen ziet vallen wanneer ze bad boy Hardin ontmoet. We gaan natuurlijk niet verklappen hoe deze romance afloopt, maar als we de teaser mogen geloven, zijn de twee nog steeds niet van elkaar weg te slaan.

We weten nog niet precies wanneer ‘After We Collided’ uitkomt. De opnames vonden alleszins afgelopen zomer plaats. Dat verklapte Dylan Sprouse die meespeelt in dit tweede deel. Aangezien we nu al een eerste teaser kregen, zal het hoogstwaarschijnlijk niet zo heel lang meer duren vooraleer de volledige trailer online staat én de film in de bioscoop verschijnt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.