Home Lifestyle Film TRAILER: Katie Holmes schittert binnenkort in feelgoodfilm ‘The Secret: Dare to Dream’

TRAILER: Katie Holmes schittert binnenkort in feelgoodfilm ‘The Secret: Dare to Dream’

De film - die deze lente uitkomt - is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rhonda Byrne.

katie holmes
© FilmSelect Trailer via YouTube

Katie Holmes zal altijd in ons geheugen gegrift staan als de charmante Joey Potter uit ‘Dawson’s Creek’. Maar in ‘The Secret: Dare to Dream’ leren we haar kennen als moeder én weduwe. De film gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rhonda Byrne speelt deze lente in de zalen.

Miranda Wells (Katie Holmes) is een hardwerkende jonge weduwe die worstelt met het grootbrengen van haar drie kinderen als alleenstaande moeder. Alsof dat nog niet genoeg is, verwoest een storm haar huis. Maar dan wandelt de mysterieuze klusjesman Bray Johnson (Josh Lucas) haar leven binnen die gratis zijn diensten aanbiedt. Zowel Miranda als haar kinderen zijn meteen dol op Bray. Wat ze echter niet weten, is dat hij een geheim met zich meedraagt dat alles zou kunnen veranderen…

Regisseur en scriptschrijver Andy Tennant baseerde zich voor ‘The Secret: Dare to Dream’ op het gelijknamige boek van Rhonda Byrne. Tennant (bekend van films als ‘Sweet Home Alabama’, ‘Hitch’ en ‘Fool’s Gold’) castte naast Holmes en Lucas (die niet toevallig Reese Witherspoons love interest speelde in ‘Sweet Home Alabama’) ook Jerry O’Connell en Celia Weston in zijn nieuwste prent.

‘The Secret: Dare to Dream’ komt in de VS uit op 17 april. Wanneer hij in België in de bioscoop te zien zal zijn, is voorlopig niet bekend.

‘The Secret’: het boek

‘The Secret: Dare to Dream’ is gebaseerd op het gelijknamige zelfhulpboek van Rhonda Byrne dat in 2006 uitkwam, vertaald werd in meer dan 50 talen en maar liefst 190 weken op de bestsellerlijst van The New York Times genoteerd stond.

In het boek staat het idee centraal dat je alles kan bereiken zolang je het eindresultaat visualiseert, erin gelooft en er herhaaldelijk aan denkt. Die positieve ingesteldheid zou volgens ‘de wet der aantrekking’ het gewenste resultaat ‘aantrekken’.

Hoewel het boek heel wat kritiek te verduren kreeg van sceptici, claimden tal van bekende figuren, onder wie Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres, grote fan te zijn van ‘The Secret’.

Benieuwd? Bestel ‘The Secret: het geheim van voorspoed en geluk’ van Rhonda Byrne voor € 20,99 bij Bol.com.

Nog meer filmnieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.