Home Lifestyle Film BELUISTER: Billie Eilish onthult titelsong voor 25ste Bond-film ‘No Time To Die’

BELUISTER: Billie Eilish onthult titelsong voor 25ste Bond-film ‘No Time To Die’

De 18-jarige popster zal de song dinsdag live brengen op The BRIT Awards 2020.

billie eilish
© Getty Images

In januari werd bekendgemaakt dat Billie Eilish als jongste artieste ooit de titeltrack van Bond-film ‘No Time To Die’ zou mogen inzingen. Afgelopen nacht, exact een maand later, liet de 18-jarige popster het nummer op de wereld los.

‘No Time To Die’ – om het gemakkelijk te houden, kreeg de titelsong naar aloude traditie dezelfde naam als de film – is een mysterieuze pianoballad geworden die stil en traag begint en stilaan aanzwelt met behulp van een strijkorkest. Maar het is Eilish’ hese, zwoele stem die de show steelt.

De 18-jarige popster, bekend van hits als ‘Bad guy’ en ‘When the party’s over’, schreef het nummer met haar broer Finneas O’Connell. Samen zullen ze ‘No Time To Die’ voor het eerst live brengen tijdens de uitreiking van The BRIT Awards 2020 die aanstaande dinsdag in Londen plaatsvindt.

De soundtrack van ‘No Time To Die’ is in handen van de befaamde filmcomponist Hans Zimmer (‘Gladiator’, ‘The Lion King’, ‘Pirates of the Caribbean’). In de 25ste ‘Bond’ – die op 8 april in première gaat – moet geheim agent 007 de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. De razend spannende trailer belooft alvast veel goeds.

Nog meer filmnieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.