Home Lifestyle #Downtheroad: scheetjes, speknekken en Spaans voor beginners in aflevering 3

#Downtheroad: scheetjes, speknekken en Spaans voor beginners in aflevering 3

Vooral Brenda bracht Twitter deze week aan het lachen 馃憦

down the road
漏 VRT/ Twitter @HertStef

In aflevering 3 van ‘Down the road’ kwam special guest Jeroen Meus de groep vergezellen. Dat maakte dat het derde deel van het reisverslag zo mogelijk n贸g amusanter was dan anders. Al was dat ook voor een groot deel aan ons Brenda te danken.

Het eerste lachmomentje van de aflevering komt er dankzij Gitte. Nu ja, dat is toch wat Dieter vermoedt. Gitte heeft last van haar darmpjes en laat in de auto wat wind ontsnappen. Maar daar heeft zij een goed excuus voor.

Al snel komt Jeroen Meus op de proppen. Daar is niet alleen Jaimie聽maar ook de kijker heel blij mee, want het programma wordt in 茅茅n klap dubbel zo hartverwarmend. We love you, Dieter, maar deze week deed de Jerre onze hartjes nog net iets meer smelten.

Jeroen is niet alleen lief voor zijn reisgezellen, hij leert hen ook een woordje Spaans. Al is Peter ervan overtuigd dat hij Jeroens lessen niet nodig heeft.

Koken met Jeroen is ook tof, want terwijl mag er een aperitiefje gedronken worden. Meus probeert subtiel duidelijk te maken aan Dieter dat hij voor de drankjes moet zorgen, maar Peter begrijpt de hint niet goed. En zo wordt聽‘speknek’ ongetwijfeld een vaste waarde in de Vlaamse vocabulaire, net zoals gijse frietketel’ trouwens.

Brenda zegt niet nee tegen een aperitiefje. There ain’t no party like an alcoholic party, toch, Brenda?

Tijd voor avontuur! Op het einde van een canyoningtocht krijgt de groep de kans om van een rots in het water te springen. Gitte vindt haar motivatie om de grote sprong te wagen bij de Weeg Watchers.

Brenda zorgt in de laatste minuten van de aflevering nogmaals voor meme-materiaal door een geweldige plattepensduik af te leveren. Gotta love her.聽

Ten slotte nog deze allesomvattende tweet, want na drie afleveringen zijn wij bijna even verliefd op deze groep vrienden als Jaimie op Sophie. Bijna.

Lees ook:聽

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.