Home Lifestyle #ExpeditieRobinson: Twitter heeft weer heel wat bedenkingen bij de vierde aflevering

#ExpeditieRobinson: Twitter heeft weer heel wat bedenkingen bij de vierde aflevering

We hebben eindelijk een antwoord op de vraag of er zonnecrème op het eiland is!

Expeditie Robinson
© VIER

In aflevering 4 van ‘Expeditie Robinson’ ging er eindelijk iemand écht naar huis, werd Liesbet uitgelaten door Ruth, zorgden Herman en Natassia voor frustratie en werd er verstoppertje gespeeld met bananen. De twitterende kijker had er heel wat gevoelens bij.

Een enkele twitteraar maakt zich eerst nog even vrolijk over het beste moment van vorige week. Liesbets stem voor Farah blijkt een meme-waardig beeld.

Nu Farah weg – maar niet echt – is, is er plaats voor nieuwe frustraties. Belg Natassia is volgens de Nederlanders een beetje een verwend nest. Twitter couldn’t agree more.

Frustratie is dan weer het laatste wat wij voelen bij de aanblik van Niels‘ geoliede lichaam. De ‘Temptation Island’-verwarring nemen we er met plezier bij.

Dat geoliede lichaam bevestigt trouwens het antwoord dat we kregen op de zonnecrème-vraag van vorige week. Deelnemer Kevin bleek niet te liegen toen hij ons op Facebook liet weten dat er inderdaad zonnecrème in de kist zit, en wel van het doorzichtige soort.

Na het lezen van onderstaande tweet, you just can’t unsee it.

Farah en Aisha zitten ondertussen op Wraakeiland. Ofwel Aisha’s Wraakeiland ‘futuring Farah’, aldus Aisha. Zo’n kemels laat Twitter natuurlijk niet zomaar passeren.

Tijd voor de proef! De makers lijken van basketbal te houden, want net als vorige week moeten de kandidaten een bal in een soort ring gooien. Al kozen de rotzakjes deze week voor een rugbybal. Je weet wel, zo’n raar gevormd ding dat alle kanten uit vliegt wanneer het de grond raakt.

De extra moeilijkheid was dat twee kandidaten aan elkaar vastgebonden werden en samen over en onder een houten constructie moesten kruipen om aan de bal te geraken. Bij Ruth en Liesbet zorgde dat voor hilarische taferelen.

Spijtig voor Liesbet, want zij hoopte net te kunnen bewijzen dat zij niet totaal miscast is tussen de zelfverzekerde fitgirls en -boys die in het survivalprogramma zitten. Mislukt.

Als ze haar blessure nu nog stoer had geminimaliseerd à la Herman, dan kreeg Liesbet misschien wat krediet van de kijker. Maar met uitspraken als ‘Ik dacht dat ik ging sterven!’ en ‘De pijn was overal!’ blijkt ze ook nog een beetje een dramaqueen te zijn. En dat past niet voor een echte Robinson.

Het komt Liesbet duur te staan: ze wordt weggestemd. Of ze nu wilt of niet, zij verhuist naar Wraakeiland, waar Farah wacht.

Je weet wel, diezelfde Farah wier haantjesgedrag Liesbet ENORM irriteerde. This is going to be good. 

De kijker heeft naast de confrontatie tussen Farah en Liesbet nog een reden om uit te kijken naar volgende week. Het is tijd voor de eetproef!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.