Home Lifestyle YAY: we weten eindelijk wanneer het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van...

YAY: we weten eindelijk wanneer het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van start gaat

Je moet er helemaal niet lang meer op wachten!

Temptation island
© VIJF

VIJF maakte al bekend wie de vier koppels zijn die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Nu weten we eindelijk ook wanneer we kunnen zien hoe zij de ultieme relatietest aangaan, want de zender verklapte nu ook de uitzenddatum.

‘Temptatiooooooon’, heel binnenkort zal dit bekende fluisterstemmetje opnieuw weerklinken in jouw woonkamer. Na behoorlijk saaie afleveringen vorig jaar, maken we ons in 2020 op voor een ‘pittig seizoen’ om het met de woorden van VIJF te zeggen. De zender maakte vorige week al de vier koppels bekend die de ultieme verleiding zullen aangaan in ‘Temptation Island’ en we kregen een kleine preview van wat hen te wachten staat. Twee van de vier mannen reden in het verleden al een scheve schaats, we kregen al slaapkamerbeelden te zien, er werd al met de nodig dingen gesmeten én natuurlijk vloeiden er al behoorlijk wat waterlanders. De verwachtingen voor wie wel van een beetje drama houdt, zijn dus hooggespannen.

In het vetjes in je agenda

Wanneer mogen we ons nu in de zetel nestelen om te aanschouwen hoe de verleiders en verleidsters alles uit de kast halen om hun ‘prooi’ rond hun vingers te winden? Wel, heel binnenkort! VIJF verklapte namelijk aan Het Nieuwsblad de uitzenddatum van het nieuwe seizoen. Noteer vrijdag 28 februari maar al in het vetjes in je agenda.

Onze noorderburen krijgen al twee dagen eerder de allereerste aflevering voorgeschoteld. We zijn benieuwd of de twee Nederlandse koppels – Karim en Roshina en Gianni en Melissa –  en de twee Vlaamse koppels – Arda en Elke en Angela en Christian – hier zonder kleerscheuren (letterlijk en figuurlijk) uitkomen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.