Home Lifestyle ‘Temptation Island’: VIJF lost koppels én eerste beelden van nieuw seizoen

‘Temptation Island’: VIJF lost koppels én eerste beelden van nieuw seizoen

Wij zetten ons geld dit jaar in op de Vlamingen!

Binnenkort probeert VIJF ons het saaie ‘Temptation Island’-seizoen van vorig jaar te doen vergeten met nieuwe afleveringen. De zender stelt nu al de vier koppels voor die volgens de eerste beelden voor een ‘pittig seizoen’ zullen zorgen.

VIJF luisterde naar de kritiek en zocht zijn koppels dit jaar in een ietwat hogere leeftijdscategorie. De kandidaten zijn allemaal tussen 23 en 28 jaar, terwijl ze de vorige jaren eerder rond de 20 jaar – en laat ons de 18-jarige Megan niet vergeten – zweefden.

Al betekent dat niet noodzakelijk dat ze meer kans maken om de test te overleven. Twee van de vier mannen gingen eerder in hun relatie al vreemd en een van de dames zou een serieuze losbol worden wanneer ze drinkt. Dat belooft!

1 / 4
Arda (26) en Elke (23) uit Hasselt
Angela (26) en Christian (28) uit Wilrijk
Karim (23) en Roshina (27) uit Someren
Gianni (27) en Melissa (23) uit Weert
Arda (26) en Elke (23) uit Hasselt
Arda (26) en Elke (23) uit Hasselt

Elke en Arda zijn een jaar samen en wonen daarvan al 7 maanden onder hetzelfde dak. Hij is personal trainer, zij is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij dit koppel zit het wantrouwen vooral bij de man: Elke wordt volgens Arda een totaal ander persoon wanneer ze drinkt, en hij vertrouwt die andere Elke niet. Zij wil aan haar vriend bewijzen dat ze ook ‘normaal’ kan uitgaan.

Angela (26) en Christian (28) uit Wilrijk
Angela (26) en Christian (28) uit Wilrijk

Dansers Angela en Christian zijn al 8 (!) jaar samen. Ze zetten hun relatie op het spel opdat Christian aan Angela kan bewijzen dat niet élke man ontrouw is. ‘Zelfs Beyoncé wordt bedrogen’, argumenteert Angela volledig terecht. Laat ons hopen voor haar dat er tussen de verleidsters geen Becky with the good hair zit…

Karim (23) en Roshina (27) uit Someren
Karim (23) en Roshina (27) uit Someren

Wij zouden ons geld dit jaar inzetten op de Vlamingen, want beide Nederlandse mannen bedrogen hun vriendin eerder al. Karim ging zelfs al meermaals vreemd. Zijn job als personal trainer maakt het er voor Roshina niet makkelijker op om hem te vertrouwen. Nadat ze hem betrapte op slippertjes, webcamseks en het onderhouden van een online datingprofiel, is ‘Temptation Island’ volgens Roshina Karims allerlaatste kans. We weten allemaal hoe dat gewoonlijk eindigt…

Gianni (27) en Melissa (23) uit Weert
Gianni (27) en Melissa (23) uit Weert

Gianna en Melissa zijn anderhalf jaar samen en wonen ongeveer even lang onder hetzelfde dak. ‘Hij is een keer blijven slapen en is niet meer weggegaan’, klinkt het. Al is Gianni wel nog lang genoeg weggegaan om even terug onder de lakens te kruipen met zijn ex. Het is door dat slippertje dat hij zich nu moet bewijzen. Gelukkig hangen er op Temptation Island overal camera’s, want Gianni zou zijn eigen wangedrag nog durven vergeten. Na het uitgaan heeft de arme kerel geregeld last van een zwart gat van zo’n vier uur. Nou…

 ‘Op een schaal van 1 tot 10, vertrouw ik hem een 3’

Een bewegend beeld zegt veel meer dan een statische strandfoto, dus stelt VIJF de vier koppels voor in een video. Daarin wordt onmiddellijk duidelijk dat het vertrouwen bij sommige koppels wel erg laag is.

Pittig seizoen

VIJF was in een vrijgevige bui, want ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen werden vrijgegeven. Daarin zien we tranen, slaapkamerbeelden en woede-uitbarstingen, de eerste tekenen van een ‘pittig seizoen’, zoals de zender het zelf beschrijft.

We zullen nog even moeten wachten om helemaal zeker te zijn dat dit seizoen minder slaapverwekkend is dan het vorige, alleen weten we nog altijd niet hoe lang. De startdatum van ‘Temptation Island’ werd helaas nog niet bekendgemaakt.

 Lees ook: