Home Lifestyle AHA: op deze datum gaat het 5de seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van...

AHA: op deze datum gaat het 5de seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start

Van exotische huwelijksreizen tot samen op bootcamp met alle deelnemers: het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ ziet er dit jaar een tikkeltje anders uit.

blind getrouwd
© VTM

Eerder deze week maakte VTM de deelnemers bekend, maar op een startdatum voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was het nog even wachten. Gelukkig laat de zender ons niet langer in spanning, want er werd zonet bekendgemaakt dat het vijfde seizoen start op zondag 16 februari.

Wij weten alvast waar je ons de komende zondagavonden kan terugvinden! VTM maakte namelijk net bekend dat het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ start op zondag 16 februari en dit om 19u55. In het verleden werd het populaire programma steevast op maandag uitgezonden, maar dit jaar kozen ze bij de zender om het een dag vroeger uit te zenden. Zo heb je maandagochtend meteen iets om over te praten op je werk!

Heel wat nieuwigheden

De startdatum is bovendien niet het enige wat nieuw is, want de programmamakers voeren dit seizoen een aantal veranderingen door. Zo zal het voor eerst een homokoppel elkaar blind het jawoord geven en gebeurde er ook op vlak van experts een wissel. Het team zal dit jaar bestaan uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald.

Ook de invulling van het programma is dit jaar een tikkeltje anders. Het goede nieuws is dat ‘Blind Getrouwd’ dit jaar zeven weken duurt in de plaats van vijf. De koppels gaan namelijk een halve week langer op huwelijksreis en ze wonen ook anderhalve week langer samen. Qua huwelijksreizen werden er ook een aantal zaken veranderd. Zo gaan de pasgetrouwde koppels niet langer naar Tenerife of Lanzarote, maar staan er bestemmingen zoals Kenia, Bali, Thailand en Mexico op de planning. Hier werd er trouwens gelet op de persoonlijkheid van de matches. Zo gaan er koppels op een rustige strandvakantie terwijl andere duo’s eerder een avontuurlijke rondreis voorgeschoteld krijgen. Zeker geen slechte start, denken wij dan! Voor de koppels op reis vertrekken zullen ze wel twee dagen in een B&B in België doorbrengen.

Een laatste nieuwigheid is dat alle koppels elkaar gedurende de opnames al eens te zien krijgen. Ongeveer halverwege het experiment gaan ze allemaal samen een dag op bootcamp. Hier gaan ze vervolgens met de experts aan de slag en krijgen ze verschillende opdrachten met zich mee. Klinkt veelbelovend allemaal, dus maak zondagavond 16 februari alvast vrij in je agenda!

Lees ook: