Home Lifestyle ZIEN: VTM lost de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Blind...

ZIEN: VTM lost de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Laura vertelt aan haar papa Stef en plusmama Ilse dat ze gaat trouwen.

blind getrouwd laura
© vtm

We moeten nog tot zondag wachten voor de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’, maar VTM beloont ons geduld en gaf nu al een eerste filmpje vrij. Daarin zien we dat een van de kandidaten aan haar ouders vertelt dat ze gaat trouwen.

Onze zondagavond wordt vanaf 16 februari nóg iets gezelliger, want dan begint het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. De startdatum én de deelnemers zijn bekend, nu is het dus spannend afwachten wie de koppels juist zullen zijn én natuurlijk hoe ze dit grote avontuur zullen beleven!

Verrassingsbezoekje

VTM beloont nu ons geduld en lost een kort filmpje met daarin een kleine preview. We zien een van de vrouwelijke kandidates Laura Lieckens die haar papa en plusmama thuis een verrassingsbezoekje brengt om hen het goede nieuws te vertellen dat ze in het huwelijksbootje stapt.

‘Ik ga trouwen’, roept de interieurarchitecte. Haar papa Stef die rustig aan het lezen was in de tuin valt natuurlijk uit de lucht. ‘Dat is wel een verrassing’, zegt de papa. ‘Het overvalt mij ook’, antwoordt Laura. ‘Ik weet het pas sinds deze middag.’ Ook plusmama Ilse is volledig van haar melk. ‘En als dat nu niet de goede is?‘, vraagt ze met tranen in haar ogen. ‘Jij moet die knap én goed vinden hé! Dat vind je zomaar niet hoor!’ De volledig video kan je op de website van VTM bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.