Home Lifestyle Netflix lanceert met ‘Love Is Blind’ eigen versie van ‘Blind Getrouwd’

Netflix lanceert met ‘Love Is Blind’ eigen versie van ‘Blind Getrouwd’

Deze verslavende serie is vanaf 13 februari beschikbaar op de streamingdienst.

love is blind
© netflix

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ start binnenkort op VTM. Vanaf 13 februari kan je naar een soortgelijke serie kijken op Netflix. In ‘Love Is Blind’ gaan mensen op date zonder elkaar te zien. Als ze een band voelen, verloven ze zich én pas dan zien ze hun perfecte match voor het eerst. Stappen ze in het huwelijksbootje of is die emotionele connectie toch niet voldoende?

In tijden van Tinder waar we enkel en alleen voortgaan op perfect genomen foto’s wint een ander, compleet tegenovergesteld fenomeen aan populariteit: je potentiële prins of prinses op het witte paard vinden zónder ze ook maar één keer te hebben gezien. Het programma ‘Blind Getrouwd’, waar koppels zonder elkaar ooit ontmoet te hebben in het huwelijksbootje stappen, is enorm populair en binnenkort begint het vijfde seizoen op VTM. Netflix komt nu met iets gelijkaardigs op de proppen: ‘Love Is Blind’.

Lange gesprekken

In dit sociale experiment gaan single mannen en vrouwen op zoek naar liefde. Ze zijn het beu om altijd beoordeeld te worden op hun uiterlijk, dus deze keer zullen ze hun dates helemaal niet zien. Ze voeren lange gesprekken met hun potentiële matches en als ze een band voelen, verloven ze zich. Pas daarna mogen ze elkaar voor de allereerste keer ontmoeten. Terwijl ze hun trouwdag plannen, kunnen ze aan den lijve ondervinden of die emotionele connectie zich ook vertaalt in een fysieke aantrekkingskracht, en of ze dus daadwerkelijk hun jawoord zullen geven.

‘Is liefde blind?’

De nieuwe Netflixserie bestaat uit tien afleveringen en wil het antwoord geven op de bekende vraag: ‘Is liefde blind?’ Doet uiterlijk er echt toe of kunnen deze stelletjes dat laten varen als ze merken dat ze op innerlijk vlak wel een perfecte match zijn? Je kan vanaf 13 februari op de streamingdienst kijken naar de eerste afleveringen van deze ongetwijfeld enorm verslavende reeks. De overige afleveringen volgen een week later en op 27 februari kan je je schrap zetten voor de spannende twee uur durende finale.

Benieuwd wat je mag verwachten? Neem dan zeker een kijkje naar onderstaande trailer. We kunnen alvast wat drama verwachten, want we zien op het einde van het filmpje een bruid weglopen terwijl ze roept: ‘Ik kan dit niet doen!’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.