Home Lifestyle EINDELIJK: VIER lost eerste beelden en startdatum van ‘De Mol’

EINDELIJK: VIER lost eerste beelden en startdatum van ‘De Mol’

De Mol
© VIER

Er gaan keuzes moeten gemaakt worden op zondagavond. ‘De Mol’ begint al op 8 maart, wat betekent dat het samen met ‘Blind Getrouwd’ en de altijd sterke zondagavond van Eén valt. De eerste beelden doen echter vermoeden dat het nieuwe seizoen écht niet te missen is.

We wisten al langer dat het achtste seizoen van ‘De Mol’ in Griekenland opgenomen werd, en met enkele hints maakte VIER onlangs duidelijk dat de finale op 26 april zal vallen. Nu we weten dat de zoektocht naar de verrader op zondag 8 maart begint, kunnen we de berekening maken. Er zullen zeven afleveringen zijn voor de finale. Dat betekent dat als er gestart wordt met tien kandidaten, er al iemand naar huis wordt gestuurd in de eerste aflevering. Er komt ook weer een aflevering waarin wordt getoond hoe de saboteur gemold heeft.

De Mol achter de klok?

Eén beeld in de video die VIER net loste, lijkt te bevestigen dat er inderdaad met tien kandidaten wordt gestart. Op 00:34 zien we tien figuren in een soort priestergewaad in het water staan, met voor hen een klok. De kandidaten hebben dezelfde gewaden aan tijdens de (vermoedelijk eerste) opdracht, maar ze staan dan op hoge rotsen. Opvallend: één persoon staat half verborgen achter de klok. De Mol, of is dat te weinig subtiel?

Het mag duidelijk zijn: de opdrachten zullen dit jaar niet van de poes zijn. Zo zien we een skydive, een race-auto en een rappel van een hoge rots. Laat ons hopen dat de kandidaten geen hoogtevrees hebben.

Lees ook: