Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Durf jij de uitdaging aan?

OH YEAH: de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zijn geopend

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

De finale van ‘De Mol’ verscheen nog maar net op de buis of de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van het succesprogramma op Play4 zijn geopend. Durf jij de uitdaging aan?

De jubileumeditie van ‘De Mol’ op de Canarische eilanden verliep niet zonder slag of stoot. Mol Philippe ontmaskerde zichzelf en leerkracht Nele moest het spel noodgedwongen verlaten vanwege een blessure.

Maar de productie bleef niet bij de pakken zitten. Er werd een nieuwe mol aangeduid en die werd afgelopen zondag live in Paleis 12 in Brussel onthuld. De West-Vlaamse Uma bleek de mol en het was copywriter Sven die haar ontmaskerde (en met een som van € 26.390 naar huis ging).

Hoewel het razend spannende spelprogramma al aan z’n tiende seizoen zit, is het nog steeds een kijkcijferhit. Onder het motto ‘never change a winning team’ verklaart Play4 de inschrijvingen voor het elfde seizoen van ‘De Mol’ dan ook voor geopend. Inschrijven kan hier.

Gilles De Coster: ‘Wees anders’

Je kans vergroten op een deelname? Dat doe je door eruit te springen, weet presentator Gilles De Coster. ‘De beste manier om geselecteerd te worden voor “De Mol” is gewoon anders genoeg zijn dan de rest’, verklaarde hij in een interview met Flair in 2018. ‘Dat is onze enige richtlijn: anders en tof genoeg, iemand van wie je denkt dat je met hem of haar weleens op reis zou willen gaan.’

Nog meer actueel nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '