Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Yens, Uma of Sven?

Dit is de winnaar van ‘De Mol’ die met € 26.390 naar huis gaat

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zondagavond was de finale van ‘De Mol’ niet alleen mee te volgen van thuis uit, maar ook live in Paleis 12 in Brussel. We kregen een interessante finale te zien en kwamen erachter wie de afgelopen weken de anderen om de tuin leidde. Maar we ontdekten ook wie van de finalisten een mooie geldprijs mee naar huis mocht nemen.

Het tiende seizoen van ‘De Mol’ is er ongetwijfeld een die de geschiedenisboeken ingaat. Blessures, een Mol die uitviel én nu ook een live finale. Zondagavond kregen we de achtste aflevering van ‘De Mol’ met finalisten Yens, Uma en Sven te zien op Play4. En konden 10.000 Vlamingen ook vanuit Paleis 12 in Brussel meevolgen.

Niemand minder dan Uma wist de andere kandidaten de afgelopen weken om de tuin te leiden. Maar wie kon haar ontmaskeren? Tijdens de liveshow ging het licht aan bij Sven en wist hij zo de geldprijs van € 26.390 in de wacht te slepen.

Kinderboerderij

Aan het begin van de aflevering vertelde Sven trouwens aan de andere kandidaten wat hij met het geld gaat doen, namelijk met zijn vriendin een kinderboerderij openen. Cute, wij kunnen alvast niet wachten!

Volgende week blikken we in de laatste aflevering terug op het avontuur en zien we hoe Philippe en Uma hun vrienden hebben kunnen bedotten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '