Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play

'Ik kan niet zingen, niet dansen en niet met kinderen omgaan. Maar met Marie klopte het meteen.'

PREVIEW: in ‘Viva La Feta’ vertelt Viktor dat hij als eerste wist dat Marie Samson ging overnemen

Annelies Hart

In ‘Viva La Feta’ verblijven vrolijke televisiegezichten Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham een maand lang op het Griekse eiland Sifnos. Ze nodigen er 8 bekende Vlamingen uit om hen de vakantie van hun leven te geven. Deze week vertelt Viktor Verhulst over de nieuwe job van zijn zus Marie, als baasje van Samson: ‘Papa had eerst aan mij gevraagd of we Marie moesten vragen.

Deze week zijn Viktor en Marie Verhulst op bezoek bij Jani en Otto-Jan op het prachtige Sifnos. Het tweetal vertelt honderduit over hun familieband en en het gesprek draait na een tijdje uit op de grote verandering die recent bij de familie Verhulst is gebeurd: dochter Marie die de fakkel overnam van papa Gert als baasje van Samson.

‘Met Marie klopte het meteen’

Marie geeft toe dat ze in het begin wel met veel vragen zat. ‘Zal ik dat wel kunnen? Gaat het publiek mij leuk vinden? Uiteindelijk heeft niemand dat getest, papa heeft dat gewoon besloten.’ Het nieuwe baasje van Samson vertelt daarbij dat haar vader haar de vraag plots stelde toen ze ergens iets zaten te drinken en dat ze even moest lachen omdat ze niet wist of het serieus was.

Viktor wist echter meteen dat zijn zus dé vrouw voor de job was. ‘Hij had eerst aan mij gevraagd of het een goed idee was om Marie te vragen. Ik vond het meteen goed. Ik kan niet zingen, niet dansen en niet met kinderen omgaan. Zelf heb ik niets in huis om dat te doen, maar met Marie klopte het meteen. Ze is geboren om op een podium te staan!’

Kijk ‘Viva La Feta’ elke maandag om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '