Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Neen, dat kan ik niet! Dat is veel te hoog', klinkt het.

PREVIEW: durft Sana een torenkraan te beklimmen om haar nieuwe job te ontdekken in ‘Blind Gesprongen’?

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Zou jij in een 60 (!) meter hoge kraan klimmen? Wij niet, maar Sana heeft in ‘Blind Gesprongen’ geen keus, want bovenaan die kraan ontdekt ze wat haar nieuwe job precies zal inhouden. In de preview krijgen we te zien hoe ze met klamme handjes richting de cabine van de kraanbestuurder klimt.

Terwijl Senne zich in New York aan het ontpoppen is tot een eersteklas stadsgids, moet Sana haar job in ‘Blind Gesprongen’ nog ontdekken. De 27-jarige ergotherapeute is klaar voor een jobswitch, maar moet daarvoor wel eerst een torenkraan van maar liefst 60 meter hoogte beklimmen. ‘Wat kom ik hier doen?’, vraagt ze aan Nora wanneer ze haar blinddoek op de bouwwerf afdoet. Die neemt haar mee naar de kraan die ze samen zullen trotseren. ‘Neen, dat kan ik niet! Dat is veel te hoog’, aldus Sana. Maar uiteindelijk wint haar nieuwsgierigheid het toch van de angst en klimt ze met klamme handjes en een bang hartje naar boven.

Zotte content

In de cabine van de kraanbestuurder vindt Sana een laptop waarop een filmpje staat. In die video wordt haar nieuwe functie verklapt: ze wordt de eerste vrouwelijke socialmediamarketeer van een Limburgs bouwbedrijf! ‘We zochten iemand creatief die toffe, maar soms ook zotte content kan bedenken’, klinkt het. Sana krijgt in de kraan ook meteen haar eerste opdracht: ze moet er een toffe reportage maken van de werf en haar blinddoekmoment.

Sana is niet de enige die op de proef wordt gesteld. Een zenuwachtige Senne moet voor het eerst helemaal alleen een groep toeristen rondleiden in The Big Apple, en Fred geef toe dat hij zich nog niet helemaal goed voelt bij zijn nieuwe job als information engineer bij de Belgische Voetbalbond en schakelt daarom de de hulp in van Wellbeing-experte Ann en VDAB-jobcoach Frederik. Ook Elia zit samen met de experten om te bespreken of ze zich intussen al wat beter heeft ingewerkt als kinderbegeleidster.

Blind gesprongen Elia
© VTM

Aanstaande maandag kijk je om 21u55 naar de nieuwe aflevering van ‘Blind Gesprongen’ op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '