Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Volgens mij kunnen we nog zeker 20.000 euro aan de pot toevoegen', zegt Yens vastberaden.

ZIEN: Yens, Uma en Sven dromen met een glaasje champagne al weg bij de finale van ‘De Mol’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ja, molloten, zondag is het eindelijk zover: dan komen we in de finale van ‘De Mol’ te weten wie de saboteur binnen de groep is. In een extra video krijgen we te zien hoe Yens, Uma en (Mol?) Sven nog even genieten voordat de grand finale van start gaat.

Zondag is het D-Day, want dan wordt de Mol van dit jaar live ontmaskerd in Paleis 12. Yens, Uma en Sven hebben er, op z’n zachtst uitgedrukt, enkele hectische weken opzitten, en hebben voordat de finale van start gaat dus wel nog wat ontspanning verdiend. In een preview is dan ook te zien hoe het trio languit aan het zwembad ligt en met een glaasje champagne in de hand wegdroomt bij de prijzenpot die een van hen zondag mee naar huis mag nemen.

Voor alles op alles

‘Volgens mij kunnen we er nog zeker 20.000 euro aan toevoegen’, zegt Yens vastberaden. ‘46.000 euro zou wel mooi zijn’, begint Uma al te dromen. Maar Sven zet haar snel weer met de voetjes op de grond: ‘We hebben het al moeilijk om 1000 op 5000 euro te halen. Maar vanaf nu gaan we wel voor alles op alles.

Na hun zenmomentje aan het zwembed is het tijd om te vertrekken en rijden ze met z’n drieën richting een nieuwe opdracht. Tijdens hun autorit door de bergen staan ze nog even stil bij het fantastische avontuur dat ze de voorbije weken mochten beleven. ‘Als je je inschrijft, is de finale uiteindelijk wel je einddoel. We gaan elk spelletje gespeeld hebben, hoe zot is dat?’, aldus chauffeur Sven die daarna zijn beste zangkunsten bovenhaalt.

Wie het laatste spelletje uiteindelijk zal winnen en wie ontmaskerd zal worden al meestersaboteur ontdek je aanstaande zondagavond om 19u55 op Play4. SPANNEND!

Weet jij nog niet wie de Mol is? Wij wel:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '