Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dina neemt hem alvorens even apart: 'Misschien moeten wij even praten', klinkt het.

PREVIEW: Kim hakt definitief de knoop door en kiest voor Emi of Ginny in ‘Boer zkt Vrouw’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

De laatste keuzes worden gemaakt in ‘Boer zkt Vrouw’. Zo zal boer William moeten kiezen tussen Titjana of Amber, Cyriel twijfelt tussen Chloë en Els en Elien zal een keuze maken tussen Lorenz en Dries. Maar ook boer Kim heeft na lang twijfelen de knoop doorgehakt. Gaat ie voor de teruggehouden Ginny of de enthousiaste Emi?

Kim kreeg de kans om in Gingelom zowel met Ginny als met Emi op date te gaan. En hoewel hij het erg naar zijn zin had tijdens die twee dates, heeft Kim dan toch eindelijk een keuze kunnen maken. Maar dat ging niet zonder horten en stoten: ‘Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk ging zijn. Ginny was mijn favoriet, en dan kwam Emi met haar charmes. Ze zorgde voor ambiance, voor sfeer en voor plezier.’

Dina is benieuwd naar wat er allemaal in zijn hoofd én hart omgaat, en neemt hem daarom even apart om te kunnen praten. Hij geeft dan ook toe dat hij Ginny wat meer teruggehouden vond, maar dat ze wel openbloeide bij hem. Emi maakte het met haar aanstekelijk enthousiasme dan weer gemakkelijk voor Kim om sterk naar haar toe te groeien. Maar wie zal het worden?

Tweestrijd

Kim is niet de enige die het zo moeilijk heeft bij het kiezen. Ook William twijfelt tot op de laatste moment tussen Titjana en Amber. Bij die laatste voelde hij dat ze volledig zichzelf is geweest, wat hij duidelijk apprecieerde. Titjana heeft zich dan weer wat meer opengesteld, maar valt William voor haar mysterieuze kantjes?

© VTM

En ook Cyriel moet een keuze maken. Wanneer hij met Chloë en Els aan de ontbijttafel zit, krijgt Chloë dan ook geen hap meer binnen: ‘Door de stress heb ik niet veel honger. Ik hoop dat Dina snel komt, dan zijn we van die spanning af, want ik zit met een blok in mijn maag’, geeft ze toe. Wanneer het kiesmoment aanbreekt, bekent boer Cyriel dat hij nog niet verliefd is op de meisjes, maar wel ‘gezonde interesse’ heeft. Wie van de twee zal met hem op romantische trip naar een viersterrenhotel mogen gaan?

© VTM

Elien moet kiezen tussen Dries en Lorenz: ‘Dries is de knapste, maar ik merk dat hij beleefder en rustiger is. En bij Lorenz vind ik net het speelse leuk’, vertelt ze net voor de ontknoping. Hoewel de boerin nog niet verliefd is, hebben beide heren er alvast wel een goed gevoel over. ‘Er begint wel iets te kriebelen, ik zou er zeker voor willen gaan’, laat Dries weten. En ook Lorenz ziet een kans: ‘Mijn gevoel zegt dat ik hier moet blijven.’ Maar wie stuurt ze uiteindelijk naar huis?

© VTM

Over Garry en Els moeten we ons zeker geen zorgen meer maken, want de twee tortelduifjes genieten van een romantisch weekendje in Cadzand. De boer is dan ook gelukkiger dan hij ooit is geweest: ‘Ik dacht dat het niet bestond, maar het onmogelijke is voor mij realiteit geworden.’

© VTM

Benieuwd met wie de boeren en boerin definitief in zee gaan? Kijk dan aankomende zondag, op 8 mei, naar ‘Boer zkt Vrouw’ om 19u55 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '