Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Kunnen ze de driekoppige jury ook zonder overtuigen?

PREVIEW: in ‘Huis Gemaakt’ gooit Boortmeerbeek de moulures bij het stort

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vanavond zien we welke woonkamer Antwerpen, Boortmeerbeek en Beringen afleveren aan de jury. In een preview van de aflevering zien we dat Alexia en Emiel net voor de deadline alvast beginnen te sukkelen, en dat met hun moulures...

Moulures, héél mooi maar uit ‘Huis Gemaakt’ blijkt dat het niet de gemakkelijkste dingen zijn om te hangen in je huis. We zagen dinsdagavond al dat Anaïs en Cedric in Antwerpen ermee aan het sukkelen waren. En ook Alexia en Emiel in Boortmeerbeek zullen in de aflevering van vanavond hun peren ermee zien.

Container in

In een preview zien we dat het koppel hun inspiratie haalde bij team Antwerpen. Maar al snel ontdekken Alexia en Emiel dat het toch niet zo simpel is als team Rood beweerde. We zien het gefrustreerde koppel vloeken op de moulures. ‘Ik heb geen zin meer in die moulures, ik moet ze niet meer hebben’, aldus Alexia. En uiteindelijk belandt het lijstwerk dan ook op de container voor het stort. ‘Geen moulures in Boortmeerbeek’, zegt Alexia.

De duo’s hebben namelijk geen tijd te verliezen, want als de klok middernacht slaat, verstrijkt de deadline en moet hun kamer tot in de puntjes afgewerkt zijn. Kunnen ze de driekoppige jury Gert, Cerina en Hadisa ook zonder moulures overtuigen? We ontdekken het vanavond in de tiende aflevering van ‘Huis Gemaakt’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '