Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Je hoeft geen moment te missen van de laatste, spannende strijd om hun eigen droomwoning.

‘Huis Gemaakt’ pakt uit met finaleweek met vier afleveringen op een rij

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is superspannend in ‘Huis Gemaakt’, want volgende week wint slechts één koppel het huis waar ze de afgelopen weken zo ontzettend hard aan gewerkt hebben. Je zal elke stap kunnen volgen en hoeft geen moment te missen, want VTM pakt in de finaleweek uit met vier afleveringen op een rij.

Er zijn nog drie koppels in de running in ‘Huis Gemaakt’: Alexia en Emiel in Boortmeerbeek, Cedric en Anaïs in Antwerpen en Eline en Younes in Beringen. Je kan deze week zien hoe ze nog alles uit de kast halen om de driekoppige jury Gert, Cerina en Hadisa jury te overtuigen. Volgende week breekt namelijk hét moment aan dat letterlijk bloed, zweet en tranen kostte: één koppel ontvangt de sleutels van hun eigen droomhuis!

Waanzinnige vreugde en grote teleurstelling

Een fantastische prijs waar zo goed als iedereen van droomt. Om de spanning nog meer op te bouwen, zal VTM in die finaleweek vier afleveringen na elkaar uitzenden. Die kan je telkens bekijken om 20u35. Op maandag 30 en dinsdag 31 mei zetten alle stelletjes de puntjes op de i. Ze leggen dus de laatste hand aan hun woning en krijgen daarvoor hulp van enkele BV’s.

Woensdag 1 juni is het tijd voor de grote finale. Waanzinnige vreugde bij één koppel en helaas grote teleurstelling bij de twee koppels die net naast hun droomhuis grijpen. Op donderdag 2 juni kan je zien hoe de winnaars hun intrek nemen in hun stekje en wat er op dat moment door hen heengaat. Na enkele loodzware weken kunnen ze eindelijk ontspannen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '