Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Er zijn zelfs al verhuisplannen!

Cupido schoot dit seizoen flink raak in ‘Boer zkt Vrouw’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon deze avond naar de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ kijken. Dina Tersago ging enkele maanden na de opnames opnieuw op bezoek bij de boeren om te zien welke koppels nog samen zijn, en ze werd aangenaam verrast!

Elien, Kim, William, Garry en Cyriel zochten afgelopen seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ de ware liefde. Tussen tal van enthousiaste kandidaten kozen ze week na week diegenen met wie ze de beste klik hadden, tot er bij elk van hen eentje overbleef. Zeven maanden na de opnames brengt Dina voor het eerst alle boeren opnieuw samen mét hun partners om polshoogte te nemen.

Verhuisplannen

Aardappelboer Kim koos Ginny, maar kwam na een romantische trip terug op zijn besluit. Hij had toch meer gevoelens voor Emi en besloot zijn hart te volgen. Dat bleek uiteindelijk de juiste keuze, want de twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. ‘Ik heb de vrouw van mijn leven gevonden’, zegt Kim. ‘Het is heel raar dat het zo snel gaat en dat alles zo goed aanvoelt. We hebben nog nooit strubbelingen gehad en vullen elkaar zo goed aan. We zijn precies twee dezelfde, dat is echt zot!’ Het koppel is zelfs al klaar voor de volgende stap in hun relatie, want ze kondigden aan dat ze gaan samenwonen. ‘Binnenkort ga ik bij Kim intrekken’, aldus Emi. Ze gaf al haar ontslag op haar werk in Aalst en op 1 juli verhuist ze definitief naar de boerderij.

Boerin Elien runt samen met haar papa een melkveebedrijf waardoor ze wel de nodige druk van haar ouders voelde om naast een partner, ook iemand te vinden die goed kan meedraaien in het bedrijf. Ze viel voor Lorenz en blijft nog steeds verder voor hem vallen. ‘Ik ben heel verliefd, nooit gedacht, want ik ben iemand die heel moeilijk verliefd wordt‘, zegt ze. Lorenz rijdt elke avond na zijn werk naar Elien, dus ze zien elkaar dagelijks. Hij is wel nog even bezig met de bouw van zijn huis in Retie en als dat af is, zullen ze samen uitvogelen hoe het verder moet.

Melkveehouder Cyriel had een zwak voor Els. Ook zij zijn nog steeds samen. ‘Ik ben blij en smoorverliefd’, besluit de boer. ‘Ik heb écht geluk met Els. Ook deze tortelduifjes zien een mooie toekomst samen, want Els trekt binnenkort in bij Cyriel. ‘Het is een gigantisch grote stap, maar ik zie het helemaal zitten’, aldus Els. Ondertussen woont ze in bij hem en vond ze zelfs een nieuwe job in Vleteren.

It’s complicated

Bij geitenboer Garry was het vrij snel duidelijk dat hij zijn hart verloor aan Els. Ze vormen nog steeds een koppel, maar bij hen is de oude Facebookrelatiestatus ‘It’s complicated‘ wel wat van toepassing. Na een zalige vakantie, kreeg Els het namelijk wat moeilijker. ‘Ik ben een beetje gecrasht en ging in rouwverwerking’, vertelt ze. ‘Ons gevoel en onze gesprekken zitten nog steeds heel goed, maar ik wil niets overhaasten, want ik wil Garry niet opnieuw kwetsen.’ Garry heeft begrip voor haar gevoelens: ‘Ik heb al veel met Els gebabbeld, maar op dit ogenblik bescherm ik mezelf. Ik apprecieer Els heel erg en wat de toekomst brengt, zullen we wel zien.’ Ze spreken nog wekelijks af en zijn al goed ingeburgerd in elkaars families.

Dan zijn we aangekomen bij het laatste duo: cowboy William en Amber. Hier is er helaas geen sprake van vlindertjes. ‘We hebben de maanden na de opnames nog veel afgesproken, maar dan voelde ik dat de verliefde gevoelens om de volgende stap te zetten langs mijn kant net niet aanwezig waren’, besluit William. ‘En dan moet je eerlijk zijn tegen elkaar. We zijn geen koppel, maar komen nog wel heel goed overeen.‘ Amber die wél gevoelens had voor William besloot daarom om wat afstand te nemen om zichzelf te beschermen. Inmiddels hebben de twee opnieuw contact en brengt Amber hem vaak een bezoekje op de ranch.

Groot succes

Van de vijf koppels zijn er dus nog vier steeds samen, en dat is een absoluut record voor ‘Boer zkt Vrouw’. Het nieuwe concept ‘kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien’ was dus duidelijk een groot succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '