Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

(Cowboy)hoedje af voor de Mol!

Toos, Commy of Lance? Dit is de Mol van 2023

Na wekenlang speuren, de zotste theorieën bedenken en vastzitten in tunnelvisies werden we vanavond eindelijk getrakteerd op hét moment van de waarheid. De finale is gespeeld, de Mol ontmaskerd. Toos, Commy of Lancelot: dit is de Mol van 2023.

(Cowboy)hoedje af voor de Mol, want de meningen van kijkend Vlaanderen en onze lezers waren echt wel verdeeld. Uit onze eigen poll bleek vlak voor de bekendmaking dat 37 % van onze lezers Lancelot wel zag mollen, 32 % was ervan overtuigd dat Commy saboteerde en 31 % zat in de Toos-tunnelvisie. Wie van hen had het juist?

Laatste kans

De kandidaten kregen nog een laatste kans om geld in óf uit de groepspot te krijgen. Eerst door live op de Amerikaanse televisie een reportage in goede banen te leiden en het weerbericht te presenteren, daarna door te ontsnappen uit Biosphere 2, een gigantisch wetenschapsmuseum in Arizona. Na twee spannende proeven werd het bedrag daarmee nog aanzienlijk verhoogd met € 5.000. Dat bracht de definitieve groepspot op € 27.320: een mooie prijs die gaat naar de winnaar van het finalespel.

Spoiler alert: dit is de Mol

Maar wat zou ‘De Mol’ zijn zonder een saboteur in hun midden? Behalve een winnaar, is er ook iemand die de groep al wekenlang om de tuin wist te leiden. Is het Toos met zijn allesvergetende charmes? Commy, die volgens haar ex wel heel goed dingen kan verbergen? Of is het toch Lancelot, het meesterbrein dit seizoen? Tromgeroffel… Commy is de Mol! De 32-jarige gynaecoloog uit Jette misleidde de kandidaten en kijkend Vlaanderen wekenlang zonder enig probleem.

de mol
© Play4

Al geeft ze zelf toe dat het soms wel héél spannend was… Wat ze daar juist mee wil zeggen, ontdekken we in de allerlaatste aflevering van ‘De Mol’, volgende zondag 14 mei om 20u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '