Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Wie heeft de Mol kunnen ontmaskeren?

Dit is de winnaar van ‘De Mol’ en gaat naar huis met € 27.320

Na wekenlang speuren, de zotste theorieën bedenken en vastzitten in tunnelvisies werden we vanavond eindelijk getrakteerd op hét moment van de waarheid. De finale is gespeeld: wie van de drie overgebleven kandidaten is de Mol? En was het Toos, Commy of Lancelot die de saboteur wist te ontmaskeren en met de groepspot naar huis gaat?

(Cowboy)hoedje af voor de Mol, want de meningen van kijkend Vlaanderen en onze lezers waren echt wel verdeeld. Uit onze eigen poll bleek vlak voor de bekendmaking dat 37 % van onze lezers Lancelot wel zag mollen, 32 % was ervan overtuigd dat Commy saboteerde en 31 % zat in de Toos-tunnelvisie. Wie van hen écht de saboteur in hun midden was? Dat lees je hier.

Spoiler alert: dit is de winnaar van ‘De Mol’

Maar wie kon deze sluwe kandidaat ontmaskeren tijdens het finalespel? Nadat de drie finalisten elk voor de laatste keer hun vragenlijst over de Mol invulden in het midden van de woestijn, zou de lamp traditiegetrouw gaan branden bij de grote winnaar van het seizoen. En dat lieve molloten, is niemand minder dan Lancelot. In dit geval niet Sundance Lance, maar Lucky Lance dus! Hij mocht de mooie prijs van € 27.320 mee naar huis nemen.

de mol
© Play4

De vzw van Commy

Wat de grote winnaar met het prijzengeld zal doen? ‘Eerst en vooral een toffe bijeenkomst organiseren voor al mijn medekandidaten en de crew van het programma’, klinkt het bij Lance. ‘Ik wil ook graag vzw Medibamba steunen, een non-profitorganisatie die Commy in haar studententijd samen met enkele andere studenten heeft opgericht. Zij voorzien kleine medische ingrepen en medisch materiaal in Kameroen. Je krijgt na de donatie dan ook meer informatie over de persoon die je ermee hebt kunnen helpen, ik vind dat een geweldige aanpak. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij.’

Hoe de Mol de kandidaten om de tuin heeft kunnen leiden en hoe het komt dat Lancelot zo snel op het juiste spoor zat, ontdekken we in de allerlaatste aflevering van ‘De Mol’, volgende zondag 14 mei om 20u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '