Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Kan jij aan hun blik zien wie van hen liegt?

PREVIEW: Gilles stelt de vraag ‘Ben jij de Mol?’ aan de finalisten

Morgenavond is het zover, dan komen we te weten of het Commy, Toos of Lancelot is die ons al wekenlang misleidt. De finale van ‘De Mol’ belooft opnieuw héél spannend te worden. Voor de waarheid aan het licht komt, stelt Gilles traditiegetrouw dé hamvraag aan de finalisten: ‘Ben jij de Mol?’

Alle molloten zitten morgenavond op het puntje van hun stoel, want dan worden de saboteur én de winnaar van het elfde seizoen van ‘De Mol’ bekendgemaakt. Sociale media toonden al aan dat het opnieuw een moeilijk seizoen is, want de meningen zijn écht verdeeld. Is het Commy, die volgens haar ex wel heel goed dingen kan verbergen? Of is het de sympathieke Toos, die ons allemaal misleidt met zijn charmes? Of toch Lancelot, die de intelligentie zelve is? Presentator Gilles windt er geen doekjes om en stelt hen dé vraag.

‘Ben jij de Mol?’

In een preview van de finale van morgen zien we de drie finalisten samen met de presentator aan de tafel zitten. Traditiegetrouw kijkt Gilles hen diep in de ogen en stelt hen één voor één de vraag waarop iedereen het antwoord wil weten: ‘Ben jij de Mol?’

Eerst is het de beurt aan Lancelot. ‘Ik ben de Mol niet’, antwoordt hij. Gilles gaat verder: ‘Dan ben jij de Mol hé, Commy?’ Maar uiteraard volgt hetzelfde antwoord. ‘Dus Toos is de Mol, klopt dat?’ vraagt Gilles de laatst overgebleven kandidaat. Maar ook die antwoordt vastberaden ‘nee’. Kan jij aan hun blik zien wie van hen liegt?

Of is het Commy die zondag wordt ontmaskerd als de Mol? Redactrice Dewy gelooft van wel, en wel om deze 6 redenen.

Hoeveel geld er nog in óf uit de prijzenpot van € 22.320 gaat, wie het spel wint én wie de saboteur is, kom je morgenavond op zondag 7 mei om 20u te weten op Play4. Spannend!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '