Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Volgens haar ex kan Commy goed dingen voor zich houden...

6 redenen waarom Commy de Mol is

Komende zondag is het al zover! Dan komen we te weten wie ons al wekenlang op een dwaalspoor brengt en het spel saboteert. Lancelot, Toos en Commy nemen het tegen elkaar op in de finale van ‘De Mol’. Zit je vast in die welbekende tunnelvisie? Dit zijn enkele redenen waarom wij geloven dat Comfort de Mol is.

De slackline in de eerste aflevering.

Te klein om dat varkentje eraf te halen, echt waar Commy? Zouden de makers daar geen rekening mee houden? Tijdens de eerste aflevering krijgt Comfort een belangrijke taak waarmee ze € 3000 voor de groepspot zou kunnen winnen. Al lijkt ze, als kleinste van de groep, niet de ideale kandidaat om de spaarpot van het touw te halen. Ze mag dan wel avontuurlijk en sportief zijn in alle andere proeven, op de slackline liep het grandioos mis. Verdacht!

De Mol
© Play4

De acteerproef tijdens de selecties.

In de tweede aflevering krijgen we enkele video’s te zien van de selectiegesprekken. Toen was er één moment waarop er bij alle kandidaten een lamp viel. Acht reacties waren oprecht, behalve die van de Mol want hij/zij wist al wat er zou gebeuren en wanneer. Het filmpje van Commy vinden wij er toch niet zo oprecht uitzien… Zeker wanneer je ze vergelijkt met de filmpjes van de andere twee overgebleven kandidaten Toos en Lancelot.

‘Commy kan goed dingen voor zich houden.’

‘Commy kan heel goed dingen voor zich houden’, klinkt het bij de ex van Commy tijdens het familiemoment. ‘Ze kan heel goed doen alsof, dus ze zou de Mol zeker kunnen zijn.’ Dat terwijl de partners van Lancelot en Toos denken dat hun wederhelft de Mol niet is.

Ze probeert tijd te verspillen tijdens proeven.

Tijdens de supermarktproef in de vijfde aflevering is Commy haar robotpartner kwijt. In plaats van zelf naar hem op zoek te gaan vraagt ze hulp aan de andere kandidaten, dé ideale manier voor de Mol om op een ‘onschuldige’ manier de kostbare tijd van de andere kandidaten in te palmen. Ook tijdens de explosieve busproef in de zesde aflevering verliest Commy – samen met Ruben, maar die is nu naar huis – belangrijke minuten door de verkeerde tool voor de bomontmanteling mee te nemen.

de mol
© Play4

De eierstokken.

Herinner je die hilarische eierproef in de derde aflevering? Op een bepaald moment ontdekken we daar een interessant tafereel: enkele eieren op een stok. Niet op de grond, niet in een mandje, maar echt een ei op een stok. Een eierstok dus. En wat is uitgerekend het beroep van Commy? Juist ja, gynaecoloog.

de mol
© Play4

Het rode scherm.

Voor heel wat mensen is het ‘Back to The Future’-gebeuren een duidelijk gegeven: Commy is níét de Mol. Maar wij vinden het juist een héél verdachte eliminatietest. Deze situatie is echt wel de ideale plek om als Mol geld uit de pot te halen én iedereen op een dwaalspoor te zetten. Hebben Toos en Lancelot deze sluwe zet door?

Comfort
© Play4

De finale van ‘De Mol’ is zondagavond 7 mei om 20u te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '