https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een bepaald lichaamsdeel zat een beetje in de weg...

ZIEN: Staf Coppens heeft gênant probleempje als onderbroekenmodel

Herlinde Matthys

Staf Coppens probeerde in ‘Het Lichaam van Coppens’ de beroemde pose van Miley Cyrus op haar wrecking ball te imiteren. Helaas zat er een bepaald lichaamsdeel een beetje gewrongen.


De broertjes Coppens transformeerden voor het nieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Het Lichaam van Coppens’ in sexy onderbroekenmodellen. Twee maanden lang trainden ze intensief en stonden ze op een heel strikt dieet. Ze zeiden hun dad-bod vaarwel en verwelkomden allebei een strakke sixpack.

Het resultaat konden we niet alleen bewonderen in een HEMA-campagne, maar ook op een kalender waarvoor de broertjes bekende poses van beroemde sterren imiteren. Staf kroop voor de gelegenheid in de huid van Miley Cyrus, die voor de clip van haar grote hit ‘Wrecking Ball’ letterlijk aan een sloopkogel bengelde.

Jongeheer


Staf verloor ettelijke kilo’s en staat scherper dan ooit, maar er is één lichaamsdeel dat gelukkig niet in volume afnam tijdens zijn strenge regime. Zijn jongeheer zat nogal gewrongen, tot grote hilariteit van broer Mathias én tot grote frustratie van de fotograaf. ‘Wat zit daar gewrongen achter die ketting?’, aldus de fotograaf. ‘Het mag plezant zijn, maar je moet niet overdrijven. Dat moet weg.’

‘Dat kreeg ik er niet afgetraind hoor’, aldus Staf. ‘Die kilo’s kreeg ik niet weg.’ De fotograaf bleef erop hameren dat het lichaamsdeel nogal prominent in beeld was. ‘Dat was de vorige keer toch niet zo?, zei Pieter-Jan.’Tja, dat is met al die proteïnen en eiwitten hé’, lachte Staf.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content