https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: Staf Coppens lacht met kandidaat die te midden van spelprogramma wegglipt...

ZIEN: Staf Coppens lacht met kandidaat die te midden van spelprogramma wegglipt naar het toilet

Oops!

vtm

Staf Coppens presenteert vanaf eind juli opnieuw het spelprogramma ‘Miljonair‘ op VTM. Tijdens de opnames liep er al het een en het ander mis. Zo verdween een kandidaat plots omdat hij heel dringend naar het toilet moest.

In ‘Miljonair’ proberen vanaf 30 juli zes kandidaten om de beurt zoveel mogelijk meerkeuzevragen juist te beantwoorden zodat ze met een dik gevulde portemonnee – lees 1 miljoen! – terug naar huis kunnen. De presentator van dienst is opnieuw de immer sympathieke Staf Coppens. De opnames gingen al van start, maar die verliepen niet altijd zo vlekkeloos.

VTM lekte een blooper waarin te zien is dat één van de kandidaten plots uit het beeld verdwijnt. De man stelt zich zonder iets te zeggen recht, en glipt weg achter de schermen. Staf Coppens weet niet goed wat hij ziet. ‘Er is een kandidaat weg’, zegt ie verwonderd. Hij besluit de deelnemer voor de gek te houden en te doen alsof ie niet doorheeft dat hij weg was. ‘We blijven in het spelleke‘, aldus Staf.

Kleine onderbreking

Een andere kandidaat neemt zijn plaats in en ze gaan gewoon verder met de opnames. Althans, dat was het plan. Vanaf het moment dat de bewuste kandidaat terugkeert en zich zo onopvallend mogelijk op een andere stoel zet, kan Staf zijn lach niet inhouden. ‘Wat dacht je: er zit iemand anders?’, lacht Staf.

De man heeft wel een goed excuus voor de kleine onderbreking: ‘Ik moest ongelooflijk dringend naar toilet‘. Gelukkig kunnen Staf en de andere deelnemers er hartelijk mee lachen. ‘Geen probleem’, zegt een van hen. ‘In West-Vlaanderen zeggen we ‘Aje moe kakkn, moe je kakkn!’


Lees ook: