Home LOL ZIEN: agenten gaan volledig uit de bol op ‘One Direction’-hit

ZIEN: agenten gaan volledig uit de bol op ‘One Direction’-hit

Ze proberen op die manier hun slechte imago op te poetsen.

YouTube

De politie is je vriend, maar in Amerika niet altijd. De agenten hebben er niet zo’n goede reputatie, en daar proberen ze nu iets aan te veranderen met de Lip Sync Challenge. Zo playbackte een korps uit North Caroline de hit ‘What Makes You Beautiful’ van One Direction en het filmpje is hilarisch!

Het is deze week exact acht jaar geleden dat de populaire boysband One Direction werd opgericht. De jongens treden (voorlopig) niet meer samen op, maar zij en hun hits blijven verder leven. Zo playbackte het Amerikaanse politiekorps Cumberland County uit North Carolina hun grote hit ‘What Makes You Beautiful’.

Het filmpje is onderdeel van een Lip Sync Challenge waarbij verschillende politiekorpsen elkaar uitdagen om een liedje te playbacken. De agenten willen zo op een beter blaadje staan bij de plaatselijke bevolking, want de Amerikaanse politie kwam de laatste tijd niet altijd zo positief in het nieuws. Ze hopen met deze ludieke actie opnieuw het vertrouwen van de burgers voor zich te winnen.

Dansen bij de cellen

Wat ons betreft, is dat zeker en vast gelukt. Het filmpje van de stoere mannen in uniform die in ware boysband-stijl zingen en dansen is hilarisch. Na One Direction gaat het filmpje verder met ‘Dirty Work’ van Austin Mahone. De agenten spelen in het water, steken vuurstokjes aan, springen op hun auto’s en dansen bij de cellen.

Ze zijn niet het eerste politiekorps die dit doen, zo gingen onder andere de agenten van Norfolk in Virginia hen al voor met hun versie van ‘Uptown Funk’ van Bruno Mars. Die video werd al door miljoenen mensen bekeken op sociale media. ‘We willen de mensen tonen dat we geen robots zijn’, aldus de politie. ‘Zo zien ze ons ook eens van een andere kant.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.