Home celebs WOW: Staf en Mathias Coppens poseren halfnaakt

WOW: Staf en Mathias Coppens poseren halfnaakt

De broertjes trainden twee maanden lang om een onderbroekenmodel te worden voor het nieuwste seizoen van 'Het Lichaam van Coppens'.

HEMA

Staf en Mathias Coppens transformeren voor het zesde seizoen van ‘Het Lichaam van Coppens’ in onderbroekenmodellen. Het indrukwekkende resultaat kan je hier al zien!

De broertjes gingen de afgelopen seizoenen geen enkele uitdaging uit de weg in ‘Het Lichaam van Coppens’. Ook in het zesde seizoen, dat vanaf 6 september te zien is op VTM, halen ze alles uit de kast. Het zal alvast geen kleerkast zijn, want deze keer transformeren Staf en Mathias in onderbroekenmodellen.

Van hun gezellige dad bod naar een strakke sixpack gaan was geen gemakkelijke opdracht voor de broers, zeker omdat ze zichzelf amper twee maanden de tijd gaven. Ze trainden als beesten en volgden een superstreng dieet. Pintjes, frieten en andere vettige snacks maakten acht weken lang plaats voor enkel soep, rijst en kip. Dat alles gebeurde natuurlijk onder professionele begeleiding van verschillende sportcoaches, een diëtiste en een professor aan KU Leuven.

Hard werk

Hun doel? Een professionele onderbroekencampagne binnenrijven als kersverse modellen. We mogen nu al verklappen dat de broers daar wonderwel in slaagden en dat het resultaat van hun harde werk ab-so-luut de moeite waard is. Met enkel een paar sokken en een boxershort aan pronken ze vanaf vandaag in de allernieuwste HEMA-folder en op de posters in hun vestigingen.

Heb je niet direct toegang tot zo’n reclameblaadje? Geen paniek. Wij tonen jullie met veel plezier de foto’s van de halfnaakte broertjes Coppens.

1 / 7
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

HEMA
HEMA

Voor degenen bij wie dit naar meer smaakt, is er bijzonder goed nieuws. De broers legden hun metamorfose vast en maakten er een mooie kalender van. Zo kan je elke maand van het jaar 2019 genieten van Staf en Mathias in hun bijnablootje. De kalenders zijn vanaf 11 september voor 7 euro te koop in Kruidvat. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. De aflevering waarin Mathias en Staf van hesp naar hunk gaan, kan je op donderdag 6 september om 20u35 bekijken op VTM.

Lees ook: