Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hij doet de bekende Sprite-challenge met zijn tafelgenoten!

PREVIEW: Bockie De Repper boert erop los in ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In een nieuw seizoen van ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ schuift fulltime restaurantbezoeker Bockie De Repper opnieuw zijn voeten onder de eettafels van Vlaamse gezinnen. In een preview is alvast te zien hoe hij zijn tafelmanieren niet houdt en erop los boert!

Bockie De Repper is een echte kenner als het aankomt op eten. Hij heeft al de volledige menukaart van ieder restaurant in ons land verorberd, en gelooft dan ook niet dat de meeste mensen zelf hun kookpotje op tafel toveren. Daarom stuurt Wim Opbrouck de foodie opnieuw op culinaire queeste doorheen Vlaanderen.

Hij belt aan bij verschillende Vlaamse huishoudens om daar lekker de voetjes onder tafel te schuiven. Hij proeft niet alleen hun zelfgekookte potjes lekkernijen, maar ontdekt ook hun levensverhaal. Bockie gaat ook langs bij verschillende bekende Vlamingen voor een maaltijd, én een boeiend verhaal: van Ian Thomas over Dominique Persoone tot Bart Tommelein!

Sprite-challenge

In de eerste aflevering van ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ komt Bockie terecht bij een gezin in Brugge. Wanneer hij een Sprite aangeboden krijgt om te drinken, is er één voorwaarde: hij mag de Sprite-challenge van op TikTok niet doen. Daarbij drink je een blik Sprite in één keer op en laat je vervolgens een luide boer. Maar natuurlijk is die uitdaging Bockie op het lijf geschreven en doen ze ‘m toch. Met als gevolg dat de gast en ook de andere tafelgenoten erop los boeren. En dat zorgt natuurlijk voor een hilarisch tafereel.

‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ is vanaf 4 september elke maandag om 22u10 op VTM te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '