Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een stewardess en een brandweerman, ola!

Dit is de eerste match die gevormd wordt in ‘Blind Getrouwd’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Komende maandag is het zover! Dan gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start op VTM. We maakten al kennis met de acht deelnemers, en ondertussen heeft de zender ook het eerste koppel bekendgemaakt!

De eerste aflevering van het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ wordt maandag al uitgezonden! Nadat de acht kandidaten die hun kans op de liefde zullen wagen werden bekendgemaakt, konden we al beginnen speculeren wie met wie een koppel zou vormen.

Drie dagen voor de start van het programma licht VTM een tipje van de sluier op! Het zijn namelijk onder anderen Jolien (32) en Brecht (32) die elkaar maandag het jawoord zullen geven. Jolien woont in Kalken en is naast stewardess ook hostess op evenementen. Brecht is leerkracht lichamelijke opvoeding in een lagere school en werkt als vrijwillig brandweerman.

eerste koppel blind getrouwd
© VTM

Brief

In een preview krijgen we alvast te zien dat romantische ziel Brecht een brief heeft geschreven voor zijn aanstaande vrouw. ‘Ik denk dat we met twee zijn als ik zeg dat dit een once in a lifetime-ervaring is. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar de zenuwen beginnen bij mij nu toch stilletjesaan te komen. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en ik kijk er enorm naar uit om je te leren kennen. Het is duidelijk dat je een vrouw bent met pit, anders had je deze uitdaging nooit aangegaan. Dat belooft voor de toekomst. Niet te veel stress, het komt wel goed. We geven er samen een lap op. Tot zo. liefs, je aanstaande echtgenoot.’

De stewardess wordt er even helemaal emotioneel van en ook haar vriendinnen zijn helemaal onder de indruk! Jolien krijgt er ook nog een avonturenboek bij, dat ze natuurlijk samen zullen moeten aanvullen. We zien in het fragment ook hoe de experts voor de match gevormd werd bespraken wie er bij Jolien past. ‘Iemand die haar zeker de nodige emotionele veiligheid zal kunnen bieden.’ En dat is dus Brecht geworden. Tenslotte zien we nog een knap fragment van hem in zijn brandweeruniform!

Tweede koppel?

In de eerste aflevering zal ook nog een tweede koppel in het huwelijksbootje stappen! Helaas wordt die match nog even tot de uitzending geheim gehouden. De mannen en de vrouwen zullen trouwens afzonderlijk op twee verschillende dagen samengebracht worden om elkaars verwachtingen, maar vooral zenuwen te delen. They’re all in this together!

‘Blind Getrouwd’ is vanaf 4 september elke maandag omstreeks 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '