Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wie zou jij aan elkaar koppelen?

Dit zijn de 8 nieuwe deelnemers van ‘Blind Getrouwd’

Annelies Hart

Het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ is binnenkort terug voor een achtste seizoen. Ook dit jaar zullen vier koppels in het huwelijksbootje treden zonder elkaar ooit gezien te hebben. Wij krijgen wél een sneak peek, want dit zijn de acht verloofden die aan het altaar zullen verschijnen!

Trouwen is al een grote stap, laat staan dat je dan nog eens eeuwige trouw belooft aan iemand die je niet kent én nog nooit gezien hebt. Maar dat is exact wat de deelnemers van ‘Blind Getrouwd’ al jarenlang doen. Ook dit voorjaar worden we getrakteerd op een nieuw seizoen.

Acht vrijgezellen wagen de sprong en belanden in het avontuur van hun leven. De vier koppels trouwen op dezelfde dag en komen daarna samen met vrienden en familie samen voor één groot trouwfeest. Na een prachtige huwelijksreis en enkele weken samenwonen, zullen ze moeten beslissen: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd? Dit zijn alvast de acht deelnemers die de sprong wagen.

Wist je dat er misschien geen vier, maar vijf koppels meedoen? Lees er hier meer over!

Matthieu (32)

Matthieu (32)

Matthieu (32)

Matthieu is IT Team Manager bij een grote supermarktketen. Na de werkdag vind je hem en zijn vrienden terug in de druivenserre die ze samen onderhouden, op een spelletjesavond of op café. Vriendschap is dan ook een heel belangrijk deel van Matthieus leven. Hij is erg sociaal en probeert graag nieuwe dingen. Matthieu is sportief en houdt van lopen, boulderen en hiken. Dat laatste brengt hem niet alleen op mooie plekjes in ons land, ook een verre reis met de rugzak schrikt hem niet af. Hoe avontuurlijker, hoe beter.

Matthieu is op zoek naar een positief ingestelde vrouw, met wie hij nieuwe herinneringen kan maken. Iemand die er net als hij helemaal voor wil gaan. Iemand die binnen een relatie streeft naar evenwicht tussen vrijheid en connectie, net zoals hijzelf.

Isabelle (26)

Isabelle (26)

Isabelle (26)

Isabelle is een goedlachse, positieve vrouw die zich op haar 26ste al Manager mag noemen van een hotel in Mechelen. Ze woont samen met haar twee vissen Nestor en Sylvain, op vijf minuutjes fietsen van haar werk. De ambitieuze, jonge vrouw doet haar job doodgraag en zal er altijd voor zorgen dat alles loopt zoals het hoort: zowel voor haar personeel als voor gasten in het hotel. In haar vrije tijd geniet ze van wijntjes drinken op terrasjes en afspreken met vrienden, afgewisseld met een rustig avondje thuis in de zetel. Isabelle heeft een fijne band met haar oudere zus, bij wie ze altijd terecht kan voor goede raad. Ze is ook trotse meter van Emile, het kindje van haar zus.

Na enkele relaties is ze nu op zoek naar een man – liefst iets ouder en met een baardje – van wie ze iets kan bijleren, die graag plezier maakt en met wie ze voluit samen van het leven kan genieten. Vrijheid en je eigen ding kunnen doen, vindt ze cruciaal in een gezonde relatie.

Emile (28)

Emile (28)

Emile (28)

Emile is een sportieve, vrolijke West-Vlaming die een nieuwe heimat vond in Gent, waar hij co-houst met twee vrienden. Zijn uitgebreide vriendenkring is de steun en toeverlaat in zijn leven. Hij heeft een sterke band met zijn zus, die ook nog eens de mama is van zijn petekindje en grote oogappel: Ziggy. Emile is ongelooflijk empathisch, zorgzaam én kan goed luisteren. Hij haalt energie uit zorgen voor mensen, én voor dieren. Emile is namelijk vrijwilliger bij de dierenvoedselbank.

Emile zoekt een loyale, avontuurlijke vrouw die een luisterend oor kan bieden en diepgaande gesprekken wil voeren. Ook belangrijk: zijn toekomstige partner moet om kunnen met zijn droge humor.

Jolien (32)

Jolien (32)

Jolien (32)

Jolien woont in Kalken, maar is even vaak terug te vinden hoog in de lucht. Ze werkt namelijk halftijds als stewardess. Daarnaast is ze hostess op evenementen. Jolien verloor haar papa op jonge leeftijd. Een gebeurtenis die een enorme impact had op haar en die ervoor zorgde dat de band met haar mémé – de mama van haar papa – hecht is. In 2010 werd Jolien Miss Gent, een ervaring die haar zelfvertrouwen een boost gaf. Ze doet aan kunstschaatsen en acrobatie, danst graag en je mag haar altijd bellen om te gaan shoppen of brunchen.
Ze verlangt naar een empathische man die heel communicatief is en over zijn gevoelens kan praten. Liefst wil ze een sportief iemand met wie ze “stoten kan uitsteken”. Humor staat dus ook hoog op haar verlanglijstje. Als ze de ware zou vinden, is Jolien helemaal klaar om zich te settelen.

Brecht (32)

Brecht (32)

Brecht (32)

Brecht is een ongelooflijke familieman: de wekelijkse frietjesavond bij zijn ouders slaat hij zelden over, en ook met zijn zus Bente heeft hij een hechte band. De vraag om peter te worden van haar kindje is eenn van zijn mooiste herinneringen. Je kan Brecht omschrijven als ‘geduldig’ en ‘empathisch’. Dat merk je ook aan zijn job: hij is leerkracht lichamelijke opvoeding in een lagere school en werkt daarnaast als vrijwillig brandweerman. Hij zorgt dus met veel plezier voor mensen.

Brecht verlangt naar een partner met wie hij over alles kan praten. En als het even kan: iemand die graag knuffelt. Zijn doel is om iemand te leren kennen met wie hij liefde en geluk kan delen, met wie hij een gezin kan stichten en hopelijk samen oud kan worden.

Emma (31)

Emma (31)

Emma (31)

Haar naam verraadt haar Latijns-Amerikaanse roots maar verder is Emanuela – Emma voor de vrienden – een rasechte Gentse. Zo werd ze in 2011 nog gekroond tot ‘Buffalo Babe’ van KAA Gent. De ambitieuze Emma werkt als learning & development expert bij een meubelmerk. Terug te vinden in haar zorgvuldig geplande agenda: meerdere sportsessies per week én af en toe een afterwork feestje. Ze krijgt bakken energie van afspreken met vrienden en heeft een hechte band met haar drie zussen.

Uit vorige liefdesrelaties leerde Emma dat ze op zoek is naar een partner die weet wat hij wil in het leven en die verder kijkt dan wat sommigen wel eens ‘exotische looks’ durven noemen. Ze wil haar leven delen met een respectvolle en gedreven man die liefst ook groot is. Emma kijkt er nu al naar uit om samen de wereld te ontdekken en verre reizen te maken.

Alexander (28)

Alexander (28)

Alexander (28)

Alexander werkt als Group Account Manager bij een grote bierproducent. ‘Work hard, play hard’ is één van zijn levensmotto’s. Hij is West-Vlaming in hart en nieren maar co-houst in het Brusselse Etterbeek met zeven andere ambitieuze mensen. Liefst wil hij op termijn gaan samenwonen met een lieve, zorgzame vrouw met wie hij een gelukkig en warm nest kan creëren. Alexander wil heel graag een groot deel van de wereld zien, al dan niet al sportend. Zo combineert hij immers twee van de dingen die hij het liefst doet. Hij doorkruiste al de Dolomieten met de fiets en liep reeds een marathon. Nog op zijn wishlist: een tweede marathon lopen in een wereldstad en met de koersfiets de Alpen in.

Fleur (28)

Fleur (28)

Fleur (28)

Fleur is een pientere, spontane vrouw die weet wat ze wil. Familie is ontzettend belangrijk voor haar. Ze wil dan ook niet al te ver wonen van haar ouders in Brugge, waar ze zo’n twee keer per week langsgaat. Deze West-Vlaamse is Retail Store Manager in een gekende kledingwinkel in Knokke. Op carrière gebied is Fleur ontzettend gedreven, maar daarnaast heeft ze ook een hele zachte en warme kant. Vriendschap is een belangrijke waarde voor Fleur. Het mooiste cadeau dat ze ooit kreeg, is de vraag om meter te worden van het dochtertje van haar beste vriendin.

Ze kijkt ernaar uit om door haar partner meegetrokken te worden in wat meer avontuur. Fleur sport en reist graag. En met een toffe, grote man aan haar zijde kan het alleen maar nòg mooier worden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '