Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het koppel én de experten worden er zelfs emotioneel van.

ZIEN: eindelijk is er een koppel blij met de keuze van de experten in ‘Blind Gekocht’

Al een bewogen seizoen van ‘Blind Gekocht’ tot nu toe, zo kan je het wel noemen. Van een ellenlange wishlist tot een mislukte realitycheck: het is voor de experten niet makkelijk om aan de wensen van de kandidaten te voldoen. Gelukkig was dat in de aflevering van vanavond – voor de verandering – eens anders.

Vorige week maakten we in ‘Blind Gekocht’ kennis met Jan en Kim, die hun droomhuis verlaten en met pijn in het hart op zoek gaan naar iets nieuws voor de zorgen van hun vijfjarige zoontje Thor wat te vergemakkelijken. Thor heeft een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat hij erg veel problemen heeft met zijn evenwicht. Hun huidige woning die hen zo nauw aan het hart ligt krijgt een afscheid van formaat door er samen in het huwelijkshuisje te stappen.

blind gekocht
© Play4

Tranen en kippenvel

Aan Kinga en Bart om een woning te zoeken die rekening houdt met de beperking van Thor. Dat het liefst in Dilbeek, wat de opdracht geen evidentie maakt. Het heuvelachtige landschap zorgt voor heel wat hoogteverschillen, zelfs binnen de woningen zijn er vaak hellingen en trapjes. Dat maakt het voor zoontje Thor niet zo’n veilige plek om te wonen en te spelen. Toch slagen Kinga en Bart erin een huis te zoeken dat aan alle voorwaarden voldoet.

Na alle negatieve eerste reacties kijken de experten vol spanning toe hoe Kim en Jan hun nieuwe woning te zien krijgen. Er vloeien traantjes, maar dat volledig van geluk. Het koppel lijkt erg blij met hun nieuwe stekje. Vooral de tuin vinden ze adembenemend mooi, en dat is ie ook! ‘Goed gedaan Kinga en Bart!’, besluit Kim. Kinga krijgt er kippenvel van: ‘Ik snap dat je bepaalde dingen wilt, maar bij hen is het tenminste realistisch.’

Of het huis hun huidige droomhuis doet vergeten, ontdekken we in de volgende afleveringen van ‘Blind Gekocht’, elke donderdag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '