Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Poging twee!

PREVIEW: Niels en Kaatje zien het opnieuw zwartgallig in in ‘Blind Gekocht’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een nieuwe week en opnieuw lange gezichten in ‘Blind Gekocht’. In een preview van de nieuwe aflevering zien we hoe Niels en Kaatje dit keer hun echte, maar nog niet gerenoveerde huis mogen bezichtigen, en hun reactie spreekt boekdelen…

In de vorige aflevering van ‘Blind Gekocht’ kregen Niels en Kaatje een nepwoning te zien, en werden nadien op hun plaats gezet door de experten. Dit keer krijgen ze hun echte woning, die uiteraard nog niet gerenoveerd is, te zien. In de preview zien we alvast hun eerste reactie. Ook Jani weet al hoe laat het is. ‘Oei, oei, oei’, zegt hij.

Want ook van deze woning zijn ze niet tevreden. ‘Dit is een kleine leefruimte’, aldus Kaatje. En ze ziet ook absoluut niet in hoe haar kast daar kan staan. ‘Een gewone kast die je vorig jaar ergens in een meubelwinkel gekocht hebt, en die je mooi vindt, sorry maar daarvoor laat ik geen huis schieten’, reageert Bart.

Te modern

Het koppel wilde ook heel veel bergruimte en dat hebben ze gekregen, maar de stijl van het huis staat hen dan weer niet aan. ‘Wij zijn totaal niet modern’, vertelt Kaatje. Ondertussen staat Niels er maar beteuterd bij. Tot hij op het einde toch ook zijn zegje doet, tot grote shock van Bart en Kinga: ‘Ik denk dat we niet gehoord worden zoals we willen gehoord worden. We hebben heel onze lijst moeten schrappen na de laatste dag. We hebben een paar eisen laten vallen en we zijn moeten terugkrabbelen naar dit. Er wordt gewoon niet geluisterd naar wat wij zeggen precies.’

Geen sympathie

Terwijl Jani normaal veel sympathie kan opbrengen voor de ‘Blind Gekocht’-koppels, leeft hij dit keer niet met Kaatje en Niels mee: ‘Ik snap hier niet echt dat er zoveel negativiteit is.’ Bekijk hun eerste reactie zelf hieronder. Hopelijk draait het koppel nog bij eens Bart het huis onder handen heeft genomen!

‘Blind Gekocht’ is elke donderdag om 21u op Play4 te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '