Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zelfs zijn collega’s Axel Daeseleire en Jacques Vermeire herkennen hem niet!

PREVIEW: een vermomde Andy Peelman vraagt om korting in laatste aflevering van ‘Ze Zeggen Dat’

Evi Van Houdt

Het tweede seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ zit er bijna op. In de laatste aflevering trekken Dina en Andy er nog een laatste keer op uit om te testen of je echt korting krijgt als je erom vraagt. Dat doet Andy niet zomaar, hij vermomt zich als Dylan Epeman en zijn vermomming werkt duidelijk wel héél erg goed…

In de allerlaatste aflevering van ‘Ze Zeggen Dat’ trekt Andy Peelman er nog een laatste keer op uit. Dit keer onderzoekt hij samen met zijn fictieve dochter Mirre of ze korting krijgen als ze erachter vragen.

Om een objectief experiment uit te voeren, is het natuurlijk belangrijk dat niemand Andy herkent. Daarom laat Andy zich transformeren tot de huisvader Dylan Epeman. En die vermomming lijkt wel heel goed te werken! Op de markt komt hij namelijk zijn collega’s Axel Daeseleire en Jacques Vermeire tegen, die volop bezig zijn met de opnames van ‘Eenmaal Andermaal’.

Andy vraagt aan beide collega’s om een selfie en geen van hen heeft door wie er eigenlijk écht naast hen staat. Wij zijn alvast benieuwd of zijn nieuwe alterego Dylan Epeman de korting krijgt waar hij om vraagt.

Terugblik

Ook blikken de twee presentatoren samen terug op het afgelopen seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’. Ze overlopen hun ontdekking nog eens en staan stil bij de emotionele en soms harde realiteit. Ook worden we als kijker getrakteerd op nieuwe beelden, die we niet te zien kregen dit seizoen. En daar zijn een hoop hilarische bloopers bij.

De laatste aflevering van ‘Ze Zeggen Dat’ zie je op donderdag 11 mei om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '