Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Wat alle anderen doen, kan me gestolen worden.’

TEASER: het gaat er wild aan toe in ‘Million Dollar Island’

Dewy De Leeneer

In het nieuwe programma ‘Million Dollar Island’ strijden honderd kandidaten op een onbewoond eiland voor maar liefst één miljoen euro. In een nieuwe teaser van het next level survivalprogramma zien we hoe wild dat er aan toe kan gaan.

‘Als je wil overleven op een eiland, moet je pakken wat je kan’, vertelt een kandidaat ijverig in nieuwe beelden van het gloednieuwe VTM-programma ‘Million Dollar Island’. Daarin strijden honderd wildvreemden voor een prijzenpot van één miljoen euro. En dat gaat er soms competitief aan toe. ‘Wat alle anderen doen, kan me gestolen worden’, vult diezelfde deelnemer aan.

Precies oorlog

Honderd spelers, dat zijn er dus 99 te veel. En dat iedereen dat in z’n achterhoofd heeft, voel je aan de spanning. Want die is te snijden. In nieuwe beelden van ‘Million Dollar Island’ zien we hoe de hel losbreekt op het onbewoonde eiland. ‘Precies oorlog’, klinkt het zelfs bij een van de kandidaten.

Welke deelnemers overleven het langst in de wildernis? Geldt de wet van de sterkste, de sympathiekste, de slimste of die van de sluwste? Van botsende ego’s over fascinerende intriges: een stevige portie drama is in ieder geval verzekerd!

Presentatoren Ingeborg Sergeant en Dennis Van Der Geest volgen mee vanop de eerste rij en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt. ‘Als mensen in een competitieve omgeving moe zijn, honger hebben en hun plekje in de groep niet vinden, worden heel wat boeiende dynamieken zichtbaar’, klonk het eerder al bij die eerste. Benieuwd hoe de groep Vlamingen en Nederlanders daarmee omgaat.

‘Million Dollar Island’ is vanaf 22 mei telkens op maandag om 21u50 en op woensdag om 21u35 te zien bij VTM 2. Je kan de serie nu ook al bekijken op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '