Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Wat ik krijg voor mijn werk én mijn privékleren moeten er allebei inpassen, maar ik moet ook nog het overzicht kunnen bewaren’, klinkt het.

PREVIEW: influencer An-Katrien Casselman zoekt twéé dressings in ‘Miljoenenhuizen’

De eerste aflevering van ‘Miljoenenhuizen’ op VTM zette meteen de toon met de loft naast die van Kanye West, de panden gaan de exclusiviteit te boven. In de aflevering van morgenavond belooft het er fashionable aan toe te gaan, want vastgoedmakelaar Arthur Rodenburgh gaat samen met influencer An-Katrien Casselman op zoek naar een woonst met een indrukwekkende walk-in closet.

An-Katrien Casselman raakte in 2016 bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het realityprogramma ‘Pink Ambition’ op het toenmalige Vijf TV. Vandaag is ze voltijds online content creator met maar liefst 186.000 volgers op Instagram en 109.000 op TikTok.

Morgenavond gaat ze in de tweede aflevering van ‘Miljoenenhuizen’ op VTM samen met vastgoedmakelaar Arthur Rodenburgh op zoek naar een nieuwe woonst voor zichzelf, echtgenoot Dries en dochter Myla.

‘Voor Dries is dit genoeg, maar ik heb het dubbele nodig’

Maar die zoektocht blijkt niet zo makkelijk, want de 34-jarige West-Vlaamse influencer heeft véél kleding. Zo veel dat ze met één dressing room niet toekomt. Wanneer vastgoedmakelaar Arthur haar een ruimte toont met tien (!) meter aan ingemaakte kasten van boven tot beneden, verduidelijkt An-Katrien haar visie. ‘Voor Dries is dit groot genoeg, maar voor mij niet. Ik heb zeker het dubbele nodig’, klinkt het.

Het liefst zou An-Katrien in die gigantische dressing ook haar bureau zetten. ‘Wat ik krijg voor mijn werk én mijn privékleren moeten er allebei inpassen, maar ik moet ook nog het overzicht kunnen bewaren’, aldus An-Katrien.

Part of the job! Maar wij dromen stiekem ook wel van zo’n kast (mét inhoud uiteraard).

Of het vastgoedmakelaar Arthur lukt om de droomdressing van An-Katrien te vinden en welke panden hij nog in petto heeft, zie je morgenavond in ‘Miljoenenhuizen’ om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '