Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Geniet ervan, we zien elkaar nog’, aldus de afvaller.

ZIEN: deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis verlaten

Annelies Hart

Gisterenavond was het alweer tijd voor een nieuwe liveshow en we weten allemaal wat dat betekent: een nieuwe afvaller. Deze week viel de nominatie op drie favorieten van het programma, dus het afscheid ging hoe dan ook emotioneel zijn. ‘Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt’, aldus de afvaller.

We komen alsmaar dichter bij de grote ontknoping van ‘Big Brother’ 2023 en dat wil zeggen dat de bende in het huis fors begint uit te dunnen. Ook gisteren moesten we weer afscheid nemen van een van de bewoners en dat viel zwaar aangezien de nominatie deze week viel op drie absolute favorieten.

Maandag werd de eerste genomineerde al bekend gemaakt en daar was niet iedereen zo blij mee, zowel in als buiten het huis. Lindsey won namelijk een spel en kreeg de keuze om 4000 euro in de groepspot te steken of iemand te mogen nomineren. Ze ging voor optie twee en zo viel de eerste nominatie op Jason. De echte Power of Nomination ging deze week uiteindelijk naar Charlotte, die nog twee medebewoners mocht uitkiezen. Met Bart en Ali maakte ze de genomineerden compleet.

‘Genoten van elke minuut’

Gisterenavond was het dus extra spannend en uiteindelijk viel het doek voor Ali. Hij overleefde eerder al drie nominaties, maar de vierde bleek hem fataal.

‘Ik had één missie: plezier maken. En dat is gelukt’, vertelt de afvaller geëmotioneerd eens hij bij presentatrices Tatyana en Geraldine aankomt. ‘Het afscheid voelt wel dubbel aan, maar ik heb genoten van elke minuut en heb vrienden voor het leven gemaakt. Geniet ervan, we zien elkaar nog!’

Lees ook:

big brother nominatie 10

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '