Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Al is niets wat het lijkt.

PREVIEW: verklapt Kevin Janssens de locatie in ‘Bestemming X’?

De kandidaten van ‘Bestemming X’ zitten ongeveer halverwege in hun avontuur als er wel iets héél merkwaardigs gebeurt. Presentator Kevin Janssens geeft namelijk zomaar de locatie waar de spelers zich bevinden weg. Of is er meer aan de hand? Want in ‘Bestemming X’ is niets wat het lijkt…

Na het vertrek van de afvallende kandidaat van vorige week, Briek is de spanning nu echt te snijden in ‘Bestemming X’. De overige zes deelnemers komen steeds dichter bij de eindbestemming en willen er dan ook alles aan doen om die te bereiken.

Reisduiven

Dat lijkt deze week wel héél makkelijk, want plots krijgen de deelnemers een grote tip. In een filmpje dat gedropt wordt door een drone zien we presentator Kevin Janssens met een belangrijke boodschap. ‘Voor jullie zal het wellicht geen verrassing meer zijn, maar we bevinden ons in Italië’, zegt de presentator nonchalant. De kandidaten kijken meteen geschrokken op en je ziet de radars in hun hoofd aan het werk gaan.

Kevin verklapt ook meteen dat de volgende afvaller in een Italiaanse stad zal moeten afstappen. Welke stad dat precies is, moeten de kandidaten natuurlijk zelf uitzoeken. En dat doen ze aan de hand van reisduiven.

De goede daad

Eerder die dag waren ze in teams opgedeeld en speelden ze een belangrijk spel. De kandidaten moesten een goede daad verrichten in een klein pittoresk dorpje. Alleen wist niemand, welke goede daad dat net moest zijn. Het team dat het snelste doorhad wat de bedoeling was, won.

En datzelfde team krijgt nu een groot voordeel in het spel. Voor de kandidaten zijn er zes duiven uitgekozen, elke duif is getraind om naar een andere Italiaanse stad te vliegen. Op het einde van de dag, krijgen de kandidaten de afstand tussen de stad waar hun duif heenvloog en de exitlocatie van de bus. Op die manier kunnen ze dus min of meer bepalen waar de bus zal halt houden. En het winnende team mag de duiven uitdelen.

Te mooi om waar te zijn

Maar klopt deze informatie wel? Of zet Kevin Janssens de deelnemers compleet op het verkeerde spoor? Het lijkt haast te mooi om waar te zijn en dat bedenken de kandidaten zich ook. Hebben ze net een giga tip gekregen of moeten ze het toch verder zoeken? Je ziet het allemaal in de vijfde aflevering van ‘Bestemming X’.

Aflevering 5 van ‘Bestemming X’ is te zien op maandag 20 maart om 20u35 op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

vermeires onder het mes
viva la feta annelies verlinden
big brother nominatie 10

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '