Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Annelies, je kan hier niét werken!’

PREVIEW: minister Annelies Verlinden redt het land in ‘Viva La Feta’

In ‘Viva La Feta’ ontvangen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham opnieuw een hoop BV’s op het prachtige Griekse eiland Sifnos. Deze week is Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden aan de beurt en die lijkt het werk maar niet te kunnen neerleggen.

In de eerste aflevering van ‘Viva La Feta’ zagen we hoe het komisch duo Jani en Otto-Jan hun eerste gast mochten ontvangen. Niemand minder dan acteur Wim Willaert stapt af van de boot aan het Griekse eiland. Er wordt heel wat afgelachen en de toon voor dit tweede seizoen is onmiddellijk gezet.

Het land redden

De tweede gast moet zeker niet onderdoen, al hadden de Jani en Otto-Jan haar misschien niet verwacht: minister Annelies Verlinden. De minister lijkt niet meteen hélemaal in vakantiemodus te geraken. Otto-Jan en Jani moeten haar er dan ook meerdere keren op wijzen dat ze niet kan werken op vakantie. Hilariteit alom wanneer de minister even echt moet werken en haar gastheren met hun mond vol tanden toekijken hoe zij het land redt. ‘Het is in orde, het is gered’, grapt Annelies daarna.

Gelukkig is er ook voldoende tijd voor ontspanning en leren we Annelies op een andere manier kennen. Van wilde boottochtjes, tot een onbekend zangtalent, je ziet het allemaal in de tweede aflevering van ‘Viva La Feta’.

De hele aflevering van ‘Viva La Feta’ met minister Annelies Verlinden zie je op maandag 20 maart om 21.00 op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

big brother nominaties week 10
masked singer big bang
jeroom boris

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '