Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wij kijken het meeste uit naar het muzikale duel tussen Hippo en Champignon!

PREVIEW: 8 beste figuren komen samen in de Big Bang van ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De figuren uit ‘The Masked Singer’ traden de afgelopen weken in twee groepen op. Morgen is het eindelijk tijd voor de Big Bang of samensmelting waarin de acht beste stemmen voor het eerst allemaal in dezelfde show optreden. Dat zal vonken geven!

Kosmos (Siska Schoeters) en Soaperstar (Kat Kerkhofs) haalden de samensmelting net niet. Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus konden het publiek en het speurderspanel wél overtuigen en zingen voor het eerst allemaal samen in dezelfde show. Jens kondigt dit goede nieuws aan vanuit de backstage, waar de Masked Singers dit keer zónder hun prachtige kostuum zitten te chillen. Steel maar met je ogen, want voor hetzelfde geld herken je een typische tic of beweging van een van hen!

Muzikale duels

Ze kunnen een voor een de finale al ruiken, dus ze zetten dan ook hun beste beentje én vooral stem voor in de daverende Big Bang. Daarin zullen ze opnieuw muzikale duels aangaan. Tovenaar neemt het met ‘Locked Out Of Heaven’ van Bruno Mars op tegen Mummie die heel toepasselijk voor ‘Walk Like An Egyptian’ van The Bangles kiest. Minotaurus brengt ‘You Raise Me Up’ van Josh Groban en hoopt het zo beter te doen dan Raaf met ‘We Found Love’ van Rihanna. Leeuw probeert met ‘Let Me Entertain You’ van Robbie Williams Foxy Lady naar huis te zingen die op haar beurt een gevoelige snaar raakt met ‘Because Of You’ van Kelly Clarkson. Champignon huppelt vrolijk verder op ‘I’m Still Standing’ van Elton John ​terwijl Hippo tegengas geeft met ‘Heavy Cross’ van Gossip. Als dat geen feestje wordt, dan weten we het ook niet meer.

Verdachte schrappen

Helaas voor de feestvreugde moet er op het einde van de aflevering wel opnieuw één figuur sneuvelen. Wie dat is, wordt mede bepaald door het speurdersteam dat dit keer bestaat uit Tine Embrechts, Bart Cannaerts, Andy Peelman en een mystery speurder. De onthulling van die laatste zorgt er al meteen voor dat Andy een ‘verdachte’ van zijn Masked Singers-lijstje kan schrappen.

the masked singer
© VTM

‘The Masked Singer’ zie je elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

blind gekocht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '