Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik denk dat we het liefst allemaal naar huis gaan.’

PREVIEW: Dina moet ingrijpen bij kletterende ruzie tussen Raphaël en zijn dames in ‘Boer zkt Vrouw’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Raphaël maakte al duidelijk aan de overgebleven vrouwen in ‘Boer zkt Vrouw’ dat het geen Chirokamp is bij hem op de boerderij en dat ze voor hem moeten vechten. Zijn wens wordt helaas werkelijkheid, want er ontstaat een kletterende ruzie.

Hoefsmid Raphaël spoorde zijn kandidates eerder al aan om alles uit de kast te halen om hem voor hen te winnen: ‘Jullie zijn hier nog altijd voor mij, dus pak de momenten samen en probeer die vlinders op te wekken’, zei de boer in de vorige aflevering. Hij is op zoek naar de liefde, dus hij wil geen tijd verliezen doordat de vrouwen elkaar beter leren kennen. Eén ding is zeker: de kandidates luisterden naar hem, want jaloezie steekt de kop op en ondanks dat ze zeggen dat ze het elkaar gunnen, is de competitiviteit tussen hen duidelijk merkbaar.

Gemoederen bedaren

Het komt zelfs zó ver dat er klinkende ambras is en dat Dina Tersago naar de boerderij afzakt om de gemoederen te doen bedaren. Raphaël trok zich blijkbaar ’s avonds even terug in zijn caravan samen met Jasha en dat valt niet in goede aarde bij Katrijn en Jolyn. De dames pakken zelfs hun koffers en staan op het punt de manege te verlaten. Dina probeert te achterhalen wat er nu precies gebeurde die bewuste avond. Spendeerde Jasha de hele nacht bij Raphaël, liegt ze hierover tegen de anderen en is daarom de bom ontploft?

‘Ik heb iemand nodig waar ik naartoe kan gaan om het drama van de dag van me af te zetten’, aldus Raphaël die aangeeft dat hij het zwaar heeft. Ook voor Jasha is het genoeg geweest. ‘Ik denk dat ik straks gewoon naar huis ga rijden’, zegt ze. Waarop Katrijn antwoordt: ‘Ik denk dat we allemaal naar huis willen.’ Jolyn en Katrijn voelen zich misbegrepen en hebben het gevoel dat er totaal geen rekening wordt gehouden met hen. Raphaël wordt alleen maar bozer en bozer, en heeft zin om de handdoek in de ring te gooien. Dina to the rescue: ‘Ik wil niet dat hier nog ruzie wordt gemaakt’. We zijn alleszins benieuwd hoe het viertal hier zal uitraken.

‘Boer zkt Vrouw’ zie je elke zondag om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '