Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik had bij mijn eerste gedacht moeten blijven.’

Deze kandidaat moet spel verlaten in vierde aflevering van ‘Bestemming X’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De bus van ‘Bestemming X’ bolt vrolijk verder door Europa terwijl de inzittenden minder vrolijk worden van alle misleidingen. De afvaller van deze aflevering zette zijn kruisje daardoor zelfs in een compleet verkeerd land en ligt dus onvermijdelijk uit het spannende spel.

Je zou denken dat de kandidaten ondertussen al doorhebben dat NIETS is wat het lijkt in ‘Bestemming X’, maar helaas zoals Queen het zo mooi zingt: another one bites the dust! Dit keer moeten we afscheid nemen van de immer sympathieke en vrolijke Briek (21). Het leek er nochtans op dat hij in een goede positie zou zitten om extra tips te krijgen, want samen met Zeno won hij een escapegame waarbij ze Gino succesvol bevrijdden. Daardoor mochten ze plaatsnemen in een exclusieve VIP-ruimte op de bus wat hen wel wat wijzer maakte over hun locatie. De mannen besloten dan ook om die info niet te delen met de anderen.

Colosseum of amfitheater?

Een goede start, maar helaas ging het vanaf dan alleen maar bergafwaarts voor Briek. In de proef op het wijndomein had hij niet de juiste wijn én hij tuimelde met zijn ogen wagenwijd open in opnieuw een sterk staaltje misleiding van de productie. Vlak voor de bus halt hield, werden de geblindeerde ramen heel even doorzichtig en heel wat kandidaten waaronder Briek dachten dat ze het Colosseum in Rome zagen.

‘Het is sowieso Italië of Kroatië’, zei Briek. ‘Ik heb voor het eerst echt stress. Het zal op de meters komen.’ Hij zette zijn X in het centrum van Rome, wat helaas een compleet verkeerd land was! Zo stond hij op de laatste plaats in de rangschikking en moest hij dus onvermijdelijk de bus en bijgevolg het spel verlaten. Wanneer hij uitstapte, zag hij het beroemde amfitheater van Pula in Kroatië. ‘Ik had bij mijn eerste gedacht moeten blijven’, besluit Briek. ‘Maar het is niet erg, c’est la vie!’


In ‘Bestemming X: Het Complot’ op VTM GO of zaterdag 18 maart om 23u op VTM zie je alle verborgen tips en de sluwe misleidingen uit deze aflevering.

Lees ook:

de mol

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '