Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Liever een coloscopie via mijn gat, dan een camera via mijn plasbuis.’

PREVIEW: Jacques en zijn edele delen moeten onder het mes in ‘De Vermeires’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Julie Vermeire brengt papa Jacques in ‘De Vermeires’ naar het ziekenhuis waar hij een niersteen moet laten verwijderen. ‘Het is geen leuke dag, maar we maken er het beste van’, besluit Jacques.

Pool party’s met puppy’s of fun in pretparken, het is meestal goed lachen met ‘De Vemeires’, maar in de komende aflevering is het bittere ernst. Jacques Vermeire moet namelijk onder het mes, want hij heeft een niersteen. Hij loopt er al even mee rond, dus het is hoog tijd voor een operatie. Normaal gezien schrikken ziekenhuizen hem niet zo af, maar deze procedure boezemt de man wat angst in.

Piemeltje

‘Dat is toch in mijn piemeltje’, aldus Jacques. ‘Liever een coloscopie via mijn gat, dan een camera via mijn plasbuis.’ Julie vindt het dan weer hilarisch dat haar vader ‘piemeltje’ zegt. ‘Het is ook een klein piemeltje daar’, antwoordt Jacques. ‘Heb je al een verschrompeld piemeltje gezien? Dat heeft weinig zelfvertrouwen daar! Die wéét dat! Groot in daden, maar soms gekrompen. Die past zich enorm aan.’ En zo geeft de familie toch weer een grappige draai aan een zwaar feit. ‘Het is geen leuke dag, maar we maken er het beste van’, besluit Jacques. ‘Ik hoop dat ik goed ga kunnen plassen in de toekomst.’

Book release en dansmoves

Gelukkig staan er ook nog leuke dingen op de planning zoals een book release. Julie schreef samen met de ex-vriendin Isabeau van haar broer Maxime een boek over sociale media. Laurins ontwierp de cover en stelt het resultaat voor aan de twee auteurs. Julie gaat ook een kijkje nemen in de dansschool van haar schoonmama Marie-Ann waar de opnames van een videoclip plaatsvinden. Het tweetal toont zelf hun beste moves op de dansvloer tot grote blijdschap van alle aanwezigen.

‘De Vermeires’ zie je elke zaterdag om 20u20 op VTM.

Lees ook:

big brother nominaties week 10

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '