Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

King of the jungle is ook king of the podium!

PREVIEW: Leeuw doet ons in zwijm vallen met zijn swingende heupen en warme stem in ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Alle figuren treden vanavond voor de eerste keer allemaal in dezelfde show op in ‘The Masked Singer’. Het niveau ligt hoog, en de tonen van Leeuw nóg hoger! Hij bewijst met zijn performance nog maar eens dat hij terecht een van de absolute favorietjes is.

Het is tijd voor de Big Bang in ‘The Masked Singer’ en dat betekent dat de acht beste figuren strijden voor een felbegeerd plekje in de finale. Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus schakelen een versnelling hoger, want iedereen wil door naar die volgende ronde. Toch zal deze avond opnieuw iemand ontmaskerd worden. Als we de preview mogen geloven, dan is dat sowieso niet Leeuw.

Streling voor oog én oor

Hij swingde zich met zijn losse heupjes een weg in ieders hart en is een van de grote favorieten. Vanavond zingt hij ‘Let Me Entertain You’ van Robbie Williams en daar slaagt hij opnieuw met verve in! Zijn warme stem die zowel in de hoogtes als de laagtes loepzuiver klinkt, is een streling voor onze oren. En zijn funky moves in dat glinsterende roze pakje zijn een lust voor het oog.

Het speurdersteam smult even hard als wij van deze performance, en we vragen ons af hoe zij in godsnaam op die stoel konden blijven stilzitten?! Leeuw krijgt alleszins een daverend applaus en we hebben zo’n vermoeden dat we zijn ware gelaat nog niet snel te zien zullen krijgen.

‘The Masked Singer’ zie je elke vrijdagavond om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '