Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het origineelste spektakelstuk wordt écht aangesneden op de mooiste dag uit hun leven.

James Cooke en Dorian doen beroep op ‘Bake Off Vlaanderen’-bakkers voor bruidstaart

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Mooi volk in de baktent van ‘Bake Off Vlaanderen’ vanavond. James Cooke en zijn partner Dorian geven de bakkers namelijk een pittige opdracht: hun bruidstaart maken.

James Cooke stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje met zijn lief Dorian. Wie James Cooke een beetje kent vanop televisie kan wel vermoeden dat de man geen simpele biscuit wou op zijn trouwfeest. En gelijk heeft ie! De presentator en zijn toenmalige verloofde Dorian schakelden daarom de bakkers van ‘Bake Off Vlaanderen‘ in om de bruidstaart van hun dromen in elkaar te flansen.

Mooiste dag uit hun leven

Het is deze avond al de kwartfinale, dus de kandidaten krijgen pittige opdrachten voorgeschoteld in het thema ‘Match made in heaven’. Na een eerste uitdaging om zeven hemelse réligieuses te maken en een tweede opdracht waarbij ze de jury zes suikervrije pastéis de Nata moeten voorschotelen, is het tijd voor le moment suprême: het beruchte spektakelstuk zijnde een bruidstaart!

Dit keer hangt er heel veel aan vast. De bakkers kunnen niet enkel een plekje in de halve finale veroveren, de meest originele huwelijkstaart wordt ook écht aangesneden op de mooiste dag uit het leven van James en Dorian. De kandidaten halen alleszins alles uit de kast. Bij Jimmy is er naast bloem en boter, zelfs klank en licht. Thibaut speelt in op de emoties met een selfie van hem en James. Enza doet beroep op haar zuiderse temperament, terwijl Katrien moeite heeft om zich te focussen.

Harde werk

Stephanie trekt dan weer de humoristische kaart. Iets wat het bruidspaar wel kan smaken, figuurlijk dan als we voortgaan op de teaser. Of het ook letterlijk de smakelijkste taart was, dat zal blijken in de aflevering van vanavond. James en Dorian zijn alleszins enorm onder de indruk van de originele taarten én het harde werk dat erin kroop. De vraag is wie zij uiteindelijk zullen kiezen als winnaar, en of juryleden Herman en Regula dat oordeel volgen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bake Off Vlaanderen’ kan je vanavond, woensdag 1 december, zien om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '