Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Brecht Vanhoenacker

Wat een topcast!

Eén lost veelbelovende trailer van nieuwe reeks ‘Twee zomers’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dit voorjaar kan je op Eén de nieuwe reeks ‘Twee zomers’ zien. De reeks is niet alleen superspannend, maar heeft ook een absolute topcast. De zender lost nu een veelbelovende trailer.

Tom Lenaerts en Paul Baeten leverden met ‘Twee zomers’ opnieuw een topserie af. De psychologische thrillerreeks gaat over een groep boezemvrienden die in conflict komen wanneer een aantal van hen wordt afgeperst met iets dat in het verleden gebeurde. Tijdens een wilde vakantie dertig jaar geleden kwam iemand namelijk om het leven bij een tragisch incident.

Noodlottige avond

Wanneer de ondertussen vijftigers weer samenkomen om de verjaardag van een van hen te vieren op een eilandje voor de Franse Azurenkust duikt er een video op van die noodlottige avond. Als die beelden lekken, worden hun levens volledig verwoest. Iedereen is plots verdacht en het vertrouwen in de vriendengroep is volledig zoek. Niemand kan het eiland verlaten voor de waarheid eindelijk aan het licht komt.

De hoofdrollen in ‘Twee zomers’ worden vertolkt door een absolute topcast waaronder Koen De Bouw, Kevin Janssens, Ruth Becquart, Inge Paulussen, Herwig Ilegems, An Miller, Sanne Samina Hanssen en Tom Vermeir. Hun jongere zelf in de jaren negentig worden vertolkt door Tijmen Govaerts, Tine Roggeman, Felix Meyer, Lukas Bulteel, Vincent Van Sande, Louise Bergez, Marieke Anthoni en Bjarne Devolder.

Filmfestival Oostende

‘Twee zomers’ werd gemaakt door Panenka in coproductie met Netflix. De serie zal dit voorjaar te zien zijn op Eén. Wie nog niet zo lang wil wachten, kan de reeks in première op het Filmfestival van Oostende zien van 21 tot en met 29 januari.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '